Offers, prices and available at Hotel Casa Blanca, Olimp

In order to display the offer, fill in the check-in date, number of nights, transportation, number of adults and children and the room basis then click Search offers.
To continue with the booking, click Book
 • Pentru Hotel Casa Blanca sunt oferte disponibile in perioada: 09/09/2022 - 11/30/2022
 • No transport provided
 • Breakfast
 •  

Find on map Hotel Casa Blanca, Olimp, Romanian Seaside

Travel map to Hotel Casa Blanca, Olimp, Romanian Seaside

You can move the points of departure or destination with mouse. You can add intermediate points by entering the cities separated by commas. You can adjust the route by dragging with the mouse the points on blue line.

Directions

The map and route instructions above are automatically generated and are not verified. Please consult a road map and check road conditions before you begin the journey.
Direct Booking is not responsible for the accuracy of the information above and is not responsible for any inconvenience caused by them.

CASA BLANCA este un complex de 12 bungalow-uri (primul cu vedere la mare si celelalte 11 cu vedere laterala), situate chiar pe malul marii, intr-un sir perpendicular pe linia tarmului.<br>Dispune de parcare privata. Bungalow-ul este in sistem SELF SERVICE: la check-in acesta respecta toate standardele de curatenie cerute de o camera de hotel iar pe toata perioada sejurului, serviciul de curatenie va reveni in totalitate turistului (cu intrumentele/produsele necesare asigurate de hotelier).<br><br><strong>Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.</strong><br><br>Acces la piscina din incinta propietatii vecine, CasaDeMare, unde beneficiati de piscina, sezlonguri si umbrele.<br>Acces atat la locul de joaca din cadrul complexului cat si la cel de pe plaja Copahavana Beach & Radio<br>Este permis accesul animalelor de companie, taxa fiind de 15 euro/zi.<br><br><br />Pe perioada sejurului, curatenia este in sistem self service, adica apartine in totalitate persoanelor cazate, cu instrumente/produse asigurate de noi. Fiecare casuta/camera este dotata cu cele necesare pentru a fi curatata. Nu se face schimb de prosoape sau lenjerii.<br /><br><br />Daca doresc sa cumpere si sezlonguri, mai inseamna  14 euro/zi (tva inclus) - un set de sezlong = > 2 sezlonguri+masuta+umbrela, pt acces pe plaja Copahavana.<br /><br>MASA:<br>- Restaurantul HaciendaDeMare - optional - mic dejun tip bufet suedez (08:00-10:00) - 9 euro/persoana/zi, copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate.<br>- meniu a la carte cu specific spaniol (12:00-21:00) <br>- Restaurantul Los Amigos (HaciendaDeMare) - meniu a la carte cu specific spaniol<br>- Restaurantul Casa Di Mare (CasaDeMare) - meniu a la carte cu specific italienesc.<br>- Restaurantul Flying Fish - meniu a la carte cu peste, scoici si fructe de mare.<br>- Restaurantul Trattoria 23 (de la 23 August) - meniu a la carte cu specific italienesc.<br>Dotari camere<br>Toate bungalow-urile sunt compartimentate tip apartament (30mp) si dispun de terasa proprie. <br>Acestea au un open space format din living (canapea extensibila, 140 cm) si chicineta complet utilata (plita, cuptor de microunde, frigider, espressor, vesela si tacamuri), un dormitor (pat matrimonial, 160 cm) si baie proprie cu dus. Fiecare beneficiaza de aer conditionat, internet, TV, uscator de par si produse de baie.<br>Facilitati copii<br>In camera cu 2 adulti:<br>- copiii se pot caza gratuit in spatiile de dormit deja existente sau se poate opta pentru adaugarea unui patut de bebe, tip tarc (in orice tip de camera, 10 euro/noapte).<br>Bungalow-urile sunt concepute pentru maximum 5 persoane dintre care cel putin 1 copil.<br>Pentru fiecare persoana in plus se va achita o taxa in valoare de 25% din valoarea fiecarei nopti de cazare.<br>

About Hotel Casa Blanca, Olimp - presentation of hotel, facilities and services offered

CASA BLANCA este un complex de 12 bungalow-uri (primul cu vedere la mare si celelalte 11 cu vedere laterala), situate chiar pe malul marii, intr-un sir perpendicular pe linia tarmului.<br>Dispune de parcare privata. Bungalow-ul este in sistem SELF SERVICE: la check-in acesta respecta toate standardele de curatenie cerute de o camera de hotel iar pe toata perioada sejurului, serviciul de curatenie va reveni in totalitate turistului (cu intrumentele/produsele necesare asigurate de hotelier).<br><br><strong>Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.</strong><br><br>Acces la piscina din incinta propietatii vecine, CasaDeMare, unde beneficiati de piscina, sezlonguri si umbrele.<br>Acces atat la locul de joaca din cadrul complexului cat si la cel de pe plaja Copahavana Beach & Radio<br>Este permis accesul animalelor de companie, taxa fiind de 15 euro/zi.<br><br /><br><br />Pe perioada sejurului, curatenia este in sistem self service, adica apartine in totalitate persoanelor cazate, cu instrumente/produse asigurate de noi. Fiecare casuta/camera este dotata cu cele necesare pentru a fi curatata. Nu se face schimb de prosoape sau lenjerii.<br /><br><br />Daca doresc sa cumpere si sezlonguri, mai inseamna  14 euro/zi (tva inclus) - un set de sezlong = > 2 sezlonguri+masuta+umbrela, pt acces pe plaja Copahavana.<br /><br><br />MASA:<br>- Restaurantul HaciendaDeMare - optional - mic dejun tip bufet suedez (08:00-10:00) - 9 euro/persoana/zi, copiii sub 6 ani beneficiaza de gratuitate.<br>- meniu a la carte cu specific spaniol (12:00-21:00) <br>- Restaurantul Los Amigos (HaciendaDeMare) - meniu a la carte cu specific spaniol<br>- Restaurantul Casa Di Mare (CasaDeMare) - meniu a la carte cu specific italienesc.<br>- Restaurantul Flying Fish - meniu a la carte cu peste, scoici si fructe de mare.<br>- Restaurantul Trattoria 23 (de la 23 August) - meniu a la carte cu specific italienesc.<br>Dotari camere<br>Toate bungalow-urile sunt compartimentate tip apartament (30mp) si dispun de terasa proprie. <br>Acestea au un open space format din living (canapea extensibila, 140 cm) si chicineta complet utilata (plita, cuptor de microunde, frigider, espressor, vesela si tacamuri), un dormitor (pat matrimonial, 160 cm) si baie proprie cu dus. Fiecare beneficiaza de aer conditionat, internet, TV, uscator de par si produse de baie.<br>Facilitati copii<br>In camera cu 2 adulti:<br>- copiii se pot caza gratuit in spatiile de dormit deja existente sau se poate opta pentru adaugarea unui patut de bebe, tip tarc (in orice tip de camera, 10 euro/noapte).<br>Bungalow-urile sunt concepute pentru maximum 5 persoane dintre care cel putin 1 copil.<br>Pentru fiecare persoana in plus se va achita o taxa in valoare de 25% din valoarea fiecarei nopti de cazare.<br />

The text above was translated automatically from Romanian. If you want to see the original version of the text please visit the romanian version.


The information and photos from the presentation of the accommodation units are informative and are provided by our partners or taken from websites of their presentation. We continuously to maintain the accuracy and timeliness of the information but do not guarantee that the information is complete or error-free.

Policies Hotel Casa Blanca, Olimp

Check-in From: 18:00
Check-out Until: 12:00PM

Vacation deals available at Hotel Casa Blanca, Olimp

Hotel Casa Blanca, Olimp, offers for litoral,

Hotel Casa Blanca, Olimp, meal types: Bed and breakfast

Book at Hotel Casa Blanca Olimp, Romanian Seaside, Romania, litoral vara 2023, Book offers, holidays and packages , sejur si vacanta, Bed and breakfast, transport No transport. Online booking with Direct Booking

Book online at Hotel Casa Blanca Olimp, Romania, litoral 2022 - 2023, Book offers, holidays and packages , Bed and breakfast, oferte No transport.

About Olimp

Olympus Resort is located on the Black Sea, 7 km. north of Mangalia. Many elegantly furnished hotel is named after some historical Romanian provinces (Banat H., H. Transylvania, Maramures H., H. Oltenia, Muntenia H., H. Moldova, H. Dobrudja, etc.).. The resort is actually a part of the Neptun resort. The hotels are situated along the sea on a natural dam at 20-30 m above sea level. The resort is an ideal place for vacations and for treatment and has recovered from the sea beaches narrow creek..... more details about Olimp

Nearby hotels recommended

Hotel Blaxy Premium Resort, Olimp

Hotel Blaxy Premium Resort

Olimp, Romanian Seaside, Romania

 • All Inclusive  
 • No transport provided
Hotel Banat, Olimp

Hotel Banat  

   Score 8/10 out of 25 reviews

Olimp, Romanian Seaside, Romania

 • Hotel near beach  
 • Airplane (06/20 - 09/16/2022)
 • No transport provided

  Last booking: 09/01/2022

Meduza Estival, Olimp

Meduza Estival  

Olimp, Romanian Seaside, Romania

 • Hotel with private beach  
 • Airplane (06/20 - 09/16/2022)
 • No transport provided
Hotel Casa Demare, Olimp

Hotel Casa Demare

Olimp, Romanian Seaside, Romania

  • No transport provided
  Hotel Holiday Olimp, Olimp

  Hotel Holiday Olimp

  Olimp, Romanian Seaside, Romania

   • No transport provided
   Hotel Apartamente Olimp, Olimp

   Hotel Apartamente Olimp

   Olimp, Romanian Seaside, Romania

    • No transport provided
    Hotel Holiday Olimp, Olimp

    Hotel Holiday Olimp  

       Score 8.6/10 out of 2 reviews

    Olimp, Romanian Seaside, Romania

    • Hotel with parking  
    • No transport provided

      Last booking: 08/09/2022

    Hotel Ciresica, Olimp

    Hotel Ciresica  

       Score 10/10 out of 1 reviews

    Olimp, Romanian Seaside, Romania

    • Full Board  
    • No transport provided

      Last booking: 07/11/2022

    Hotel Holiday Blue, Olimp

    Hotel Holiday Blue    

       Score 8.7/10 out of 82 reviews

    Olimp, Romanian Seaside, Romania

    • Hotel with parking  
    • No transport provided

      Last booking: 09/01/2022

    Popasul Pescarilor, Olimp

    Popasul Pescarilor  

       Score 9.8/10 out of 3 reviews

    Olimp, Romanian Seaside, Romania

    • Hotel with children playground  
    • Airplane (06/20 - 09/16/2022)
    • No transport provided