1 Decembrie 2 Mai, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Hotel Helios Inn, 2 Mai

Hotel Helios Inn  

2 Mai, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

Despre 2 MaiPrezentare si poze 2 Mai

2 Mai

Situat in apropierea granitei cu Bulgaria, satul a devenit foarte cautat de turisti, fiind perfect pentru cei dornici de clipe linistite si discrete.
Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri. Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai.

Recomandari turistice pentru 2 Mai

Localitatea 2 Mai, acum cativa ani doar o simpla comuna frecventata de artisti si nudisti, a devenit in ultimul timp un loc foarte cautat de turisti, in ciuda conditiilor modeste de cazare si a posibilitatilor de agrement.
Cazarea se face in mare parte in casele satenilor, dar au aparut in ultima vreme si vile specializate in turism in care gradul de confort este mai ridicat.
Statiunea se gaseste la doar 53 km de Constanta. Plaja de la 2 Mai nu este amenajata in mod special si nici foarte lata, insa foarte placuta pentru cei care prefera linistea.

Intrebari frecvente despre 2 Mai

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din 2 Mai?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din 2 Mai?

Hotel Helios Inn sunt cele mai populare hoteluri din 2 Mai

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din 2 Mai?

Hotel Helios Inn sunt cele mai apreciate hoteluri din 2 Mai ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din 2 Mai.