1 Decembrie Bucovina Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: 1 Decembrie× (3 oferte, 435.2LEI - 807.7LEI)

Afiseaza harta
Best Western Bucovina Club De Munte , Gura Humorului

Best Western Bucovina Club De Munte     

   Scor 8.2 din 7 comentarii

Gura Humorului, Bucovina, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.01.2023

Vatra Boiereasca, Cacica

Vatra Boiereasca

   Scor 9.8 din 2 comentarii

Cacica, Bucovina, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport

Despre Bucovina

Bucovina

Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava.

Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii.

Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de vârstă cuaternară, pot fi clasificate în trei mari grupe:
- platourile, larg vălurite, reprezentate prin dealul Zamca și dealul Cetății; cele sub formă de coline se întâlnesc numai în partea de sud-est a orașului;
- versanții deluviali (circa 25% din suprafață), apăruți ca urmare a dinamicii active a proceselor geomorfologice (alunecări de teren, eroziuni areolare și liniare), se întâlnesc mai ales în bazinul superior al văii Râului Târgului, pe versanții de vest și sud-est ai dealului Zamca și pe versantul drept al Sucevei;
- șesurile aluvionare, modelate sub forma unor trepte, au un caracter îmbucat.

Intrebari frecvente despre Bucovina

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Bucovina?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte , Vatra Boiereasca, Hotel . Pensiunea Ramona sunt cele mai populare hoteluri din Bucovina

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte , Vatra Boiereasca sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte , Hotel . Pensiunea Ramona sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Bucovina.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte sunt cele mai apreciate hoteluri din Bucovina cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Bucovina.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte sunt hoteluri din Bucovina ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Bucovina?

Best Western Bucovina Club de Munte sunt hoteluri din Bucovina ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Bucovina.