Sejururi Charter 1 Decembrie Medias, Transilvania Romania 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie×Transport: Avion× (0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre MediasPrezentare si poze Medias

Medias

Mediaşul este aşezat în inima Ardealului, în judeţul Sibiu, pe valea râului Târnava Mare. Atestat documentar în anul 1267, Mediaşul este un adevărat muzeu în aer liber. Monumente istorice şi de artă medievală sunt distribuite pe întreaga suprafaţă cuprinsă între zidurile cetăţii oraşului. În anul 1359 Mediaşul a fost numit pentru prima dată oraş.

Sejur cu avionul 1 Decembrie Medias

Pentru 1 Decembrie Medias, Transilvania, Romania au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus 1 Decembrie Medias la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter 1 Decembrie Medias se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Medias, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru 1 Decembrie Medias pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Medias.

Sejur Charter 1 Decembrie Medias 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport charter avion 1 Decembrie Medias, Transilvania, Romania - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Medias

Obiective turistice:
- "Civitas Mediensis" (Cetatea Mediasului)
- Cetatea săsească din Moșna (10 km de Medias)
- Biserica fortificată Sfânta Margareta
- Turnul Croitorilor
- Turnul Trompeților
- Turnul Clopotelor
- Casa Schuller (1588)
- Turnul Forkesch
- Turnul Pietrarilor
- Turnul Fierarilor
- Complexul Arhitectural Franciscan
- Muzeul municipal

Trasee turistice:
Mediaş - Nemşa - Alma Vii - Moşna - Pelişor
Mediaş - Târnava - Valea Viilor - Motiş
Mediaş- Blăjel- Bazna- Velţ- Cetatea de Baltă
Mediaş- Bratei- Şaroş pe Târnave- Biertan- Richiş- Copşa Mare
Mediaş-Bratei- Şaroş pe Târnave –Dumbrăveni- Hoghilag -Valchid
Mediaş- Dârlos- Curciu
Mediaş- Târnava- Şeica Mică- Ţapu- Micăsasa- Kessler
Mediaş-Buzd- Bratei- Dupuş- Aţel
Intrebari frecvente despre Medias

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Medias?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Medias?

sunt cele mai populare hoteluri din Medias