1 Decembrie Ranca, Muntii Parang Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: 1 Decembrie× (7 oferte, 296.8LEI - 380.3LEI)

Afiseaza harta
Cabana Condor , Ranca

Cabana Condor   

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Pensiunea Avalanche, Ranca

Pensiunea Avalanche  

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pensiunea Edelweiss, Ranca

Pensiunea Edelweiss

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
Pensiunea Rustic Ana, Ranca

Pensiunea Rustic Ana  

   Scor 9.8 din 2 comentarii

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Cabana Haiducilor, Ranca

Cabana Haiducilor  

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Fara transport
Hotel Pensiunea Ancuta, Ranca

Hotel Pensiunea Ancuta  

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport
 Pensiunea Belvedere, Ranca

Pensiunea Belvedere  

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Fara transport

Despre RancaPrezentare si poze Ranca

Ranca

Ranca este o statiune în curs de dezvoltare, aflata in jud. Gorj, Romania, situata la 1.600 m altitudine, la poalele varfului Papușa în Muntii Novaciului din Masivul Parang, la 18 km de orașul Novaci pe șoseaua Transalpina (DN67C), drum care este modernizat si intretinut pana in statiune chiar si pe timp de iarna. Iarna se poate urca doar dinspre Novaci, Transalpina fiind inchisa pe timpul iernii dinspre Obarsia Lotrului -Voineasa

Dispune de trei partii de ski toate dotate cu teleski; una pentru incepatori pozitionata pe Muntele Cornesul si dotata cu nocturna pozitionata in centrul statiunii si una pentru avansati care continua peste varf.

Recomandari turistice pentru Ranca

La Ranca se pot practica o multitudine de sporturi în funcţie de anotimp. Astfel pe timp de iarna puteti practica: ski, snowboard, snowmobil, ski de tura. Pe timp de vara se pot practica ATV, enduro (cu motorul sau bicicleta), expeditii 4x4, parapanta. In acest sens exista si o multitudine de centre de inchiriere a echipamentului sportiv majoritatea fiind amplasate in centrul statiunii Ranca, dar si in orasul Novaci.

Traseele montane sunt inchise in sezonul de iarna dar pentru cei experimentati se poate practica ski de tura in imprejurimile statiunii Ranca pe trasee usoare, fara risc de avalansa si viscol.Intrebari frecvente despre Ranca

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Ranca?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ranca?

Cabana Condor , Pensiunea Avalanche, Hotel Pensiunea Ancuta, Cabana Haiducilor, Pensiunea Belvedere sunt cele mai populare hoteluri din Ranca

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ranca?

Pensiunea Edelweiss, Pensiunea Rustic Ana, Cabana Haiducilor sunt cele mai apreciate hoteluri din Ranca ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ranca.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ranca?

Cabana Condor , Pensiunea Rustic Ana, Pensiunea Belvedere, Cabana Haiducilor, Hotel Pensiunea Ancuta sunt cele mai apreciate hoteluri din Ranca ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ranca.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Ranca?

Cabana Haiducilor, Hotel Pensiunea Ancuta sunt cele mai apreciate hoteluri din Ranca cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Ranca.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ranca?

Cabana Condor , Pensiunea Belvedere, Cabana Haiducilor, Pensiunea Avalanche sunt hoteluri din Ranca ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Ranca?

Pensiunea Belvedere sunt hoteluri din Ranca ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Ranca.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Ranca?

Cabana Haiducilor, Hotel Pensiunea Ancuta, Pensiunea Avalanche sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Ranca. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Ranca.

Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Ranca?

Cabana Condor , Pensiunea Rustic Ana, Pensiunea Belvedere, Cabana Haiducilor, Hotel Pensiunea Ancuta sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Ranca. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Ranca.