Sejururi Charter 1 Decembrie Sfantu Gheorghe, Transilvania Romania 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie×Transport: Avion× (0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre Sfantu GheorghePrezentare si poze Sfantu Gheorghe

Sfantu Gheorghe

Sfântu Gheorghe este un municipiu, reședința de județ și cel mai mare oraș al județului Covasna, Transilvania, România. Sfântu Gheorghe este cel mai important oraş al Judeţului Covasna, regiunea istorică Trei Scaune şi, totodată, cel mai mare oraş cu majoritate maghiară din Transilvania.

Sejur cu avionul 1 Decembrie Sfantu Gheorghe

Pentru 1 Decembrie Sfantu Gheorghe, Transilvania, Romania au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus 1 Decembrie Sfantu Gheorghe la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter 1 Decembrie Sfantu Gheorghe se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Sfantu Gheorghe, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru 1 Decembrie Sfantu Gheorghe pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Sfantu Gheorghe.

Sejur Charter 1 Decembrie Sfantu Gheorghe 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport charter avion 1 Decembrie Sfantu Gheorghe, Transilvania, Romania - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Sfantu Gheorghe

Obiective turistice și monumente istorice
Biserica fortificată din secolul al XIV-lea, înconjurată de ziduri de apărare. A fost supusă unor reparații și modificări după incursiunea tătară din 1658, după asediul otoman din 1661 și după cutremurele din 1728, 1738 și 1802. Biserica are ferestre în stil gotic, tavan casetat și pictat, precum și o orgă din anul 1894, construită de Josef Angster din Pécs.
Biserica ortodoxă cu hramul Sfântul Gheorghe construită în anul 1872.
„Casa cu Arcade” din secolul al XVIII-lea
Clădirea Bibliotecii Județene construită în anul 1832 și transformată în 1897 și 1902.
Clădirea fostului tribunal construită în 1870, astăzi sediul Galeriilor de artă Sfântu Gheorghe
Clădirea Muzeului Național Secuiesc, proiectat de Károly Kós
Clădirea Primăriei Municipale din secolul al XVIII-lea
Monumentul ostașului român, realizat de sculptorul Balogh Peter
Bustul lui Áron Gábor, realizat de Gergely Istvan
Bustul lui Nicolae Bălcescu, realizat de Marton Isac
Muzeul Carpaților Răsăriteni
Parcul Elisabeta

Intrebari frecvente despre Sfantu Gheorghe

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sfantu Gheorghe?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sfantu Gheorghe?

Hotel Ferdinand Panzio sunt cele mai populare hoteluri din Sfantu Gheorghe