Sejururi Charter 1 Decembrie Targu Mures, Transilvania Romania 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie×Transport: Avion× (0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta

Despre Targu MuresPrezentare si poze Targu Mures

Targu Mures

Târgu Mureș este situat în zona central-nordică a României fiind amplasat la intersecția a trei zone geografice Câmpia Transilvaniei, Valea Mureșului și Valea Nirajului, la o altitudine de aproximativ 320 m față de nivelul mării. Ridicat inițial pe terasa inferioară de pe stânga râului Mureș, orașul s-a dezvoltat de-a lungul timpului ocupând și povârnișurile și dealurile din apropiere. În prezent orașul se întinde de o parte și de alta a cursului râului Mureș și pe dealurile Cornești și Nirajului.

Săpăturile efectuate de arheologul Ștefan Kovács au confirmat faptul că teritoriul de azi al orașului Târgu Mureș a fost locuit încă din preistorie.

Sejur cu avionul 1 Decembrie Targu Mures

Pentru 1 Decembrie Targu Mures, Transilvania, Romania au fost concepute pachete complete de servicii care includ bilet avion, transfer de la aeroport la hotel si invers, cazare si masa. Aceste pachete organizate poarta denumirea de charter si opereaza in sezonul estival.

Charterele sunt accesibile pentru turistii care vor sa petreaca un sejur cu transport avion inclus 1 Decembrie Targu Mures la un pret avantajos avand in vedere ca biletele de avion au fost achizitionate in avans la tarife promotionale.

Turistii care aleg un pachet charter 1 Decembrie Targu Mures se bucura de o serie de avantaje: zborul este direct, fara escale, se asigura transferul de la aeroport la hotel si de la hotel la aeroport iar timpul transportului este redus si astfel calatoria devine confortabila. Datele de plecare sunt fixe, iar sejurul poate fi de 7, 10 sau 14 nopti.

Pentru a satisfice toate cerintele clientilor care vor sa isi petreaca vacanta in Targu Mures, zborurile charter reprezinta un produs special organizat, unde se acorda o atentie mai mare la detalii. Astfel, rezervarea va include biletele de avion, transferul de la aeroport la hotel si invers, hotelul preferat din oferta cu tipul de masa dorit si alte beneficii precum asistenta turistica din partea persoanelor calificate pentru a furniza informatii turistice. Aditional, pentru 1 Decembrie Targu Mures pot fi achizitionate si excursii optionale prestabilite de operator si coordonate de ghizii locali care va asteapta pentru a va dezvalui frumusetile din Targu Mures.

Sejur Charter 1 Decembrie Targu Mures 2021 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport charter avion 1 Decembrie Targu Mures, Transilvania, Romania - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Targu Mures

Cladiri istorice:
Palatul Culturii
Palatul Prefecturii din Târgu Mureș
Palatul Primăriei.
Palatul Apollo
Teatrul Național
Cetatea medievală

Edificii religioase:
Biserica Buna Vestire
Biserica Sf. Ioan Botezătorul
Biserica Reformată din cetate (secolul XV)
Biserica Reformată cu un Turn
Templul israelit
Biserica ortodoxă din lemn (secolul XVIII)
Catedrala ortodoxă Înălțarea Domnului
Biserica Unitariană

Cladiri cu insemnatate culturala:
Casa Teleki
Casa Banyai
Casa Kopeczi
Casa cu Arcade
Biblioteca Teleki-Bolyai

Muzee:
Muzeul de Etnografie și Arta Populară
Muzeul de Științele Naturii
Muzeul de Artă
Muzeul de Istorie
Muzeul Județean Mureș

Monumente și statui:
Monumentul Latinității
Statuia lui Avram Iancu
Monumentul Ostașul Român
Statuia reprezentându-i pe Farkas și János Bolyai


Intrebari frecvente despre Targu Mures

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Targu Mures?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Targu Mures?

sunt cele mai populare hoteluri din Targu Mures