1 Decembrie Techirghiol, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: 1 Decembrie× (1 oferte, 81.9LEI - 81.9LEI)

Afiseaza harta
Hotel Sfanta Maria, Techirghiol

Hotel Sfanta Maria

Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport

  Despre TechirghiolPrezentare si poze Techirghiol

  Techirghiol

  Techirghiol este un oras in extrmitatea de sud-est a Romaniei (jud. Constanta), situat pe malul lacului Techirghiol (12 km patrati, adancime de 10-15 m), la 16 km de orasul Constanta, aproape de Marea Neagra.

  Legenda formarii acestui oras spune ca un batran olog si orb a ajuns odata cu magarul sau, din greseala, in malul acestui lac. S-a chinuit batranul ore in sir sa iasa din noroiul mirositor, dar bidiviul incapatanat nici ca voia sa se miste, malul acela exercitand o tainica atractie asupra sa. Mare a fost insa mirarea si bucuria batranului cand, iesind din lac, si-a dat seama ca ochii sai puteau distinge din nou o geana de lumina, iar picioarele sale, de multa vreme neputincioase, incepusera sa-l asculte.

  Recomandari turistice pentru Techirghiol

  Techirghiolul este cunoscut ca fiind o oazã de sãnãtate trupeascã si sufleteascã. O completare fericitã, spiritualã, o gãsim în imediata vecinãtate a sanatoriului, la MÃNÃSTIREA SFÂNTA MARIA. Din verandele încãrcate cu muscate si trandafiri ne întâmpinã mãicute milostive, cu dragoste de Dumnezeu si de oameni. Bisericuta din lemn îsi are sorgintea în inima Maramuresului, fiind strãmutatã ulterior la stâna regalã de la Sinaia. În interiorul acestei bisericute s-a închinat, copil fiind, Majestatea Sa, Regele Mihai. A fost adusã la Techirghiol în anul 1951. În interiorul mãnãstirii puteti vizita un mic, dar deosebit de însemnat muzeu al crestinismului dobrogean.

  Excursii se pot face în statiunile de pe litoral, în orasul Constanta si în alte zone interesante atât din punct de vedere cultural cât si geografic, din împrejurimile Constantei si ale Techirghiolulu

  Intrebari frecvente despre Techirghiol

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Techirghiol?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Techirghiol?

  Hotel Sfanta Maria sunt cele mai populare hoteluri din Techirghiol

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Techirghiol?

  Hotel Sfanta Maria sunt cele mai apreciate hoteluri din Techirghiol ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Techirghiol.