Last Minute Baile Herculane, Banat Romania 2021
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Sara S Sons, Baile Herculane

Hotel Sara S Sons  

   Scor 8.6 din 11 comentarii

Baile Herculane, Banat, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 01.06.2021

Despre Baile HerculanePrezentare si poze Baile Herculane

Baile Herculane

Stațiunea este situată în partea de sud-vest a României, la o altitudine de 168 m, la 8 km distanța de granița cu județul Mehedinți și doar 25 de km de frontiera cu Serbia si face parte din Parcul National Valea Cernei-Domogled.

Statiunea Baile Herculane este una dintre cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, cu o vechime atestata documentar de peste 1850 de ani. Atestarea documentara a statiunii dateaza din anii 153 e.n., fapt consemnat într-o tabula votiva din bai : « Zeilor si divinitatilor apelor, Ulpius Secundinus, Marius Valens, Pomponius Haemus, lui Carus, Val, Valens, trimisi ca delegati romani sa asiste la alegerea în calitate de consul a fostului lor coleg Severianus, întorcîndu-se nevatamati, au ridicat acest prinos de recunostiinta… ».

Last Minute Baile Herculane

Direct Booking

Last Minute Baile Herculane Romania 2021 - oferte de vacanta Oferte Last Minute Balneo Baile Herculane Banat cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Baile Herculane

- Drobeta-Turnu Severin cu podul lui Traian, construit de Apolodor din Damasc, între primăvara anului 103 şi primăvara anului 105, pe Dunăre cu scopul de a facilita transportul trupelor şi proviziilor necesare celei de-a doua invazii a Daciei; din el se mai găseşte azi doar un picior.
- Muzeul Porţilor de Fier
- Barajul Portile de Fier
- Cazanele Dunarii
- Drumetii in Muntii Cernei si in Muntii Mehedinti

Intrebari frecvente despre Baile Herculane

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Baile Herculane?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Domogled, Hotel Roman, Hotel Diana sunt cele mai populare hoteluri din Baile Herculane

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Domogled, Hotel Roman, Hotel Diana sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Baile Herculane?

Hotel Roman, Hotel Diana, Grand Hotel Minerva Resort Spa, PENSIUNEA JOJO, Pensiunea Roua De Munte sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Domogled, Hotel Roman, Hotel Diana sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane?

Hotel Ferdinand, Hotel Roman, PENSIUNEA JOJO, Pensiunea President, BELVEDERE sunt cele mai apreciate hoteluri din Baile Herculane cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Baile Herculane?

Pensiunea Ambasador, Vila Hera sunt hoteluri din Baile Herculane ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Baile Herculane.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Baile Herculane?

Afrodita Resort and Spa, Hotel Ferdinand, Hotel Domogled, Hotel Roman, Hotel Diana sunt hoteluri din Baile Herculane ce au acces gratuit la internet