Individual Baile Homorod, Transilvania Romania 2020
Filtre: Transport: individual× (1 oferte, 207LEI - 207LEI)
Hotel Homorod, Baile Homorod

Hotel Homorod

Baile Homorod, Transilvania, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 08.08.2019

  Despre Baile HomorodPrezentare si poze Baile Homorod

  Baile Homorod

  Băile Homorod se află la 18 km de Odorheiu Secuiesc, la 34 km de Miercurea-Ciuc și la 6 km de Vlăhița.

  Este așezată pe valea râului Homorodul Mare și a pârâului Băilor, la o altitudine de 740-760 m.

  Localitatea are un microclimat tipic subalpin, fiind ferită de vânturi, și este propice recreerii, și refacerii în stările postoperatorii.

  Dispune de băi de interes local de apă minerală, cu mai multe izvoare de apă minerală (izvoarele Lobogo, Maria, Csorga, Homoradi, Ilona, Fenyves). Caracteristica comună a apelor acestor izvoare este conținutul bogat în minerale (Li, Mn, Br.

  Sejururi Individual Baile Homorod

  Destinatia Baile Homorod, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Baile Homorod cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

  Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Baile Homorod au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Baile Homorod, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

  Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Baile Homorod si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

  Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Baile Homorod trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

  Sejururi cu transport individual cu masina proprie Balneo Baile Homorod (Transilvania, Romania) 2020 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Recomandari turistice pentru Baile Homorod

  Obiective turistice in statiune si imprejurimi

  *Partia de schi Lobogo
  *Ruinele Foldvar
  *Bisericuta construita în anul 1765

  Trasee in natura cu vizitare obiective turistice

  Pestera Meresti
  Valea Ilonei
  Baile Selters
  Poiana Narciselor
  Baile Chirui
  Baile Harghita
  Harghita Madaras