Sejururi Autocar Balneo Sibiu Bazna, Transilvania Romania 2022
Filtre: Categorie: Balneo×Transport: autocar× (1 oferte, 185.5LEI - 185.5LEI)

Afiseaza harta
Circuit Revelion In Transilvania, Sibiu Bazna

Circuit Revelion In Transilvania

Sibiu Bazna, Transilvania, Romania

  • Autocar (01.01 - 31.12.2022)

  Despre Sibiu BaznaPrezentare si poze Sibiu Bazna

  Sibiu Bazna

  Atestata documentar inca de la 1302, printr-un act in care consiliul unei manastiri din Oradea adevereste ca un comite sas a donat localitatea denumita Bazna bisericii catolice din Alba Iulia.

  Premizele infiintarii statiunii incep inca din anul 1671, cand niste ciobani au descoperit zacamantul de gaz natural de la Bazna. Prin aceasta, ca si prin apele minerale descoperite ulterior, statiunea a atras atentia oamenilor nu numai din Transilvania, ci si din alte locuri.

  In luna noiembrie 1814 se hotareste construirea unui stabiliment balnear, in 1835 s-au facut primele amenajari: 4 cabine si o instalatie de incalzit apa in cazane si, abia in 1843, se definitiveaza proiectul.

  Sejur cu autocarul Balneo Sibiu Bazna

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul pentru Balneo Sibiu Bazna, Transilvania, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Balneo Sibiu Bazna. Puteti rezerva hotelul preferat pentru Balneo Sibiu Bazna cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru Balneo Sibiu Bazna care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Sibiu Bazna constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta Balneo Sibiu Bazna, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejur Autocar Balneo Sibiu Bazna 2022 - Cele mai bune oferte de vacanta cu transport autocar Balneo Sibiu Bazna, Transilvania, Romania - Alege oferta si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Sibiu Bazna

  Obiective Turistice in statiune si imprejurimi:

  *Biserica Evanghelica Lutherana
  *Bisericile fortificate de la Biertan
  * Mosna
  * Valea Viilor
  * Castelul Bethlen în stil renascentist de la Cetatea de Baltă
  *Monumentul Eroilor Romani din al 2-lea Razboi Mondial

  Intrebari frecvente despre Sibiu Bazna

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sibiu Bazna?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sibiu Bazna?

  Circuit Revelion in Transilvania sunt cele mai populare hoteluri din Sibiu Bazna