Autocar Banat Romania 2019
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 313.3LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Tara Banatului Si Belgrad 4 Zile Autocar 2019 Timisoara, Timisoara

Tara Banatului Si Belgrad 4 Zile Autocar 2019 Timisoara

   Scor 7.9 din 2 comentarii

Timisoara, Banat, Romania

  • Autocar (26.09 - 21.10.2019)
   Date de plecare: 26.09, 18.10

    Ultima rezervare: 12.08.2019

  Pensiunea Iulia, Banat

  Pensiunea Iulia

     Scor 10 din 1 comentarii

  Banat, Banat, Romania

   • Autocar (22.09 - 15.10.2020)
   Steaua Dunarii, Banat

   Steaua Dunarii

   Banat, Banat, Romania

    • Autocar (22.09 - 15.10.2020)

    Despre Banat

    Banat

    Timișoara este situată în sud-estul Câmpiei Panonice (respectiv în sudul Câmpiei de Vest), în zona de divagare a râurilor Timiș și Bega.
    Timișoara, in traducere: „cetatea de pe Timiș” este reședința și cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat, vestul României.
    Numele localității vine de la râul Timiș (trecând la sud de municipiu), numit de romani în antichitate Tibisis sau Tibiscus.

    Sejururi Autocar Banat

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Banat, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Banat. Puteti rezerva hotelul preferat din Banat cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Banat care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Banat constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Banat, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Banat Romania 2019 - 2020 cu plecari din Bucuresti, Bacau, Craiova, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta, Pitesti la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!