Black Friday Olimp, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: BLACK FRIDAY× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Phoenicia Blue View, Olimp

Hotel Phoenicia Blue View    

   Scor 8.8 din 32 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Avion (30.07 - 10.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 25.07.2021

Despre OlimpPrezentare si poze Olimp

Olimp

Statiunea Olimp este situata pe tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (H.Banat, H.Transilvania, H.Maramures, H.Oltenia, H. Muntenia, H.Moldova, H.Dobrogea etc.). Statiunea constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun.

Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii. Statiunea este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate.

Recomandari turistice pentru Olimp

Posibilitatile de relaxare si distractii sunt multiple : restaurante cu un bogat specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte si discoteci. Luxul si calitatea se regasesc peste tot: in restaurante, baruri, cluburi, discoteci, pe terenurile polivalente de sport, la piscine, la Teatrul de Vara, in parcul de distractii, in facilitatile de practicare a sporturilor nautice sau in magazine. Totul respira eleganta, nici un detaliu nu a fost omis. Restaurantele ofera cele mai diverse preparate culinare autohtone si internationale, specialitati din peste si chiar programe folclorice. Cele mai renumite sunt „Calul Balan”, care serveste specialitati culinare autohtone, „Crama Neptun”, o oprire in cadru rustic si restaurantul „Insula”, avand ca tipic meniul cu preparate de peste.

Intrebari frecvente despre Olimp

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Olimp?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View sunt cele mai populare hoteluri din Olimp

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Olimp.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Olimp.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View sunt cele mai apreciate hoteluri din Olimp cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Olimp.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Olimp?

Hotel Phoenicia Blue View sunt hoteluri din Olimp ce au acces gratuit la internet