Oferte cazare Brezoi, Valea Oltului Romania iarna 2022
(4 oferte, 50LEI - 500LEI)
Hotel Class, Brezoi

Hotel Class

Brezoi, Valea Oltului, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport
Pensiunea Ramona, Brezoi

Pensiunea Ramona

Brezoi, Valea Oltului, Romania

  • Fara transport

  Despre BrezoiPrezentare si poze Brezoi

  Brezoi

  Brezoi este un oraș situat în nordul județului Vâlcea, România, la confluența râului Lotru cu râul Olt, în cea mai mare depresiunea intercarpatica, cunoscută sub numele de Țara Loviștei.

  Oferte Brezoi

  Brezoi, Valea Oltului, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Brezoi sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Brezoi pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Brezoi sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Brezoi oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Brezoi garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Brezoi va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Brezoi, Valea Oltului, Romania iarna 2022 - 2023 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Brezoi

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Brezoi?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Brezoi?

  PENSIUNEA RAMONA, Sat de Vacanta Fratii Jderi, Complex Turistic Valahia, Hotel Class sunt cele mai populare hoteluri din Brezoi

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Brezoi?

  Sat de Vacanta Fratii Jderi, Complex Turistic Valahia, Hotel Class sunt cele mai apreciate hoteluri din Brezoi ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Brezoi.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Brezoi?

  Complex Turistic Valahia, Hotel Class sunt hoteluri din Brezoi ce au acces gratuit la internet