Autocar Bucovina Romania iarna 2018
Filtre: Transport: autocar× (4 oferte, 259LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Circuit Maramures 7 Zile Autocar 2018 Suceava, Suceava

Circuit Maramures 7 Zile Autocar 2018 Suceava

Suceava, Bucovina, Romania

  • Autocar (11.06 - 09.09.2018)
   Date de plecare: 11.06, 21.07, 03.09

    Ultima rezervare: 05.03.2018

  Bucovina Maramures Si Transilvania 5 Nopti Autocar 2018 Suceava Jud. Suceava, Suceava

  Bucovina Maramures Si Transilvania 5 Nopti Autocar 2018 Suceava Jud. Suceava

  Suceava, Bucovina, Romania

   • Autocar (22.05 - 14.10.2018)
    Date de plecare: 14.08, 09.10
   Bucovina Maramures Si Transilvania 5 Nopti Autocar 2018 Suceava Jud. Suceava, Suceava

   Bucovina Maramures Si Transilvania 5 Nopti Autocar 2018 Suceava Jud. Suceava

   Suceava, Bucovina, Romania

    • Autocar (22.05 - 14.10.2018)
     Date de plecare: 14.08, 09.10
    Toaca Bellevue Hotel, Gura Humorului

    Toaca Bellevue Hotel  

       Scor 6.6 din 2 comentarii

    Gura Humorului, Bucovina, Romania

    • Hotel cu parcare proprie  
    • Autocar (11.06 - 12.10.2018)
    • Fara transport

      Ultima rezervare: 21.05.2018

    Despre Bucovina

    Bucovina

    Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava.

    Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii.

    Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de vârstă cuaternară, pot fi clasificate în trei mari grupe:
    - platourile, larg vălurite, reprezentate prin dealul Zamca și dealul Cetății; cele sub formă de coline se întâlnesc numai în partea de sud-est a orașului;
    - versanții deluviali (circa 25% din suprafață), apăruți ca urmare a dinamicii active a proceselor geomorfologice (alunecări de teren, eroziuni areolare și liniare), se întâlnesc mai ales în bazinul superior al văii Râului Târgului, pe versanții de vest și sud-est ai dealului Zamca și pe versantul drept al Sucevei;
    - șesurile aluvionare, modelate sub forma unor trepte, au un caracter îmbucat.

    Sejururi Autocar Bucovina

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Bucovina, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Bucovina. Puteti rezerva hotelul preferat din Bucovina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Bucovina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Bucovina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Bucovina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Ski Bucovina Romania iarna 2018 - 2019 cu plecari din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Sfantu Gheorghe la cele mai mici preturi. Peste 3 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!