Autocar Bucovina Romania iarna 2023
Filtre: Transport: autocar× (3 oferte, 298.4LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava, Suceava

Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava

Suceava, Bucovina, Romania

  • Autocar (14.04 - 18.04.2023)
   Date de plecare: 14.04

    Ultima rezervare: 26.02.2023

  Circuit 4 Zile In Bucovina De Poveste, Bucovina

  Circuit 4 Zile In Bucovina De Poveste

  Bucovina, Bucovina, Romania

   • Autocar (01.06 - 29.10.2023)
    Date de plecare: 01.06, 27.07, 12.08, 21.09, 26.10
   Paste Traditional De 3 Nopti In Bucovina Si Manastirea Putna, Bucovina

   Paste Traditional De 3 Nopti In Bucovina Si Manastirea Putna

   Bucovina, Bucovina, Romania

    • Autocar (14.04 - 17.04.2023)
     Date de plecare: 14.04

    Despre Bucovina

    Bucovina

    Orașul Suceava este localizat în partea de nord-est a României si este construit pe două zone geografice: dealurile și văile râului Suceava.

    Relieful din zona orașului și din împrejurimi este foarte variat, cu o fragmentare sub formă de platouri, coline (cueste) și dealuri (Zamca, 385 m; Viei, 376 m; Mănăstirii, 375 m; Țarinca, 435 m) separate de văile râurilor Suceava, Șcheia, Râul Târgului, Bogdana și Pârâul Morii.

    Principalele unități de relief din oraș și din zona înconjurătoare, de vârstă cuaternară, pot fi clasificate în trei mari grupe:
    - platourile, larg vălurite, reprezentate prin dealul Zamca și dealul Cetății; cele sub formă de coline se întâlnesc numai în partea de sud-est a orașului;
    - versanții deluviali (circa 25% din suprafață), apăruți ca urmare a dinamicii active a proceselor geomorfologice (alunecări de teren, eroziuni areolare și liniare), se întâlnesc mai ales în bazinul superior al văii Râului Târgului, pe versanții de vest și sud-est ai dealului Zamca și pe versantul drept al Sucevei;
    - șesurile aluvionare, modelate sub forma unor trepte, au un caracter îmbucat.

    Sejururi Autocar Bucovina

    Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Bucovina, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

    Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Bucovina. Puteti rezerva hotelul preferat din Bucovina cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Bucovina care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

    Calatoria cu autocarul catre Bucovina constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

    Pentru a petrece o vacanta in Bucovina, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

    Sejururi si pachete cu autocarul Bucovina Romania 2023 cu plecari din Bucuresti, Iasi, Craiova, Mures, Ploiesti, Galati, Brasov, Braila, Buzau, Constanta la cele mai mici preturi. Peste 4 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

    Intrebari frecvente despre Bucovina

    Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Bucovina?

    Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

    Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bucovina?

    Circuit Autocar Paste In Bucovina 2023 Jud. Suceava sunt cele mai populare hoteluri din Bucovina