Oferte cazare Bucsoaia, Bucovina Romania iarna 2022
(1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre BucsoaiaPrezentare si poze Bucsoaia

Bucsoaia

Aceasta localitate face parte din rândul aşezărilor specifice zonelor de munte, fiind o localitate medie ca mărime dar ceea ce îi dă frumuseţe şi pitoresc este diversitatea formelor de relief existente pe raza acesteia.

Oferte Bucsoaia

Bucsoaia, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Bucsoaia sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Bucsoaia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Bucsoaia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Bucsoaia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Bucsoaia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Bucsoaia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Bucsoaia, Bucovina, Romania iarna 2022 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Bucsoaia

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Bucsoaia?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Bucsoaia?

Pensiunea Floare De Bucovina sunt cele mai populare hoteluri din Bucsoaia