Autocar Buzau, Muntenia Romania 2022
Filtre: Transport: autocar× (1 oferte, 256.7LEI - 256.7LEI)

Afiseaza harta
Circuit Tara Buzaului Un Tinut De Poveste Mai Aproape Decat Crezi, Buzau

Circuit Tara Buzaului Un Tinut De Poveste Mai Aproape Decat Crezi

Buzau, Muntenia, Romania

  • Autocar (20.06 - 29.09.2022)
   Date de plecare: 05.09, 26.09

  Despre BuzauPrezentare si poze Buzau

  Buzau

  Municipiul Buzău este situat în zona centrală a județului, la 120 km de București, în sud-estul României, și ocupă o suprafață totală de 81,3 km2.

  Municipiul se află la cotul Carpaților de curbură, la confluența drumurilor între trei mari provincii românești: Muntenia, Transilvania și Moldova. Râul Buzău, pe al cărui mal drept se află, formează limita nordică a orașului. Forma orașului este alungită, orașul fiind mai mare de-a lungul râului. Buzăul ocupă altitudini de la 101 metri în nord-vest, în apropierea dealurilor până la 88 metri în apropierea râului, media fiind de 95 de metri (cât este și altitudinea în centrul orașului, în piața Dacia). Astfel, Buzău este un oraș aflat într-un relief plat, cu o diferență de altitudine de 10 metri de-a lungul unei linii de 4 km.

  Sejururi Autocar Buzau

  Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Buzau, Muntenia, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

  Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Buzau. Puteti rezerva hotelul preferat din Buzau cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Buzau care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

  Calatoria cu autocarul catre Buzau constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

  Pentru a petrece o vacanta in Buzau, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

  Sejururi si pachete cu autocarul Buzau (Muntenia, Romania) 2022 la cele mai mici preturi. Rezerva acum online!

  Intrebari frecvente despre Buzau

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Buzau?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Buzau?

  Circuit Tara Buzaului Un Tinut De Poveste Mai Aproape Decat Crezi sunt cele mai populare hoteluri din Buzau