Oferte cazare Campu Lui Neag, Muntii Retezat Romania iarna 2023
(10 oferte, 185.5LEI - 724.5LEI)
Vila Prietenilor Cheile Butii, Campu Lui Neag

Vila Prietenilor Cheile Butii  

Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

 • Hotel aproape de partia de ski  
 • Fara transport
Pensiunea Retezat, Campu Lui Neag

Pensiunea Retezat

Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

  • Fara transport
  Complexul Turistic Cheile Butii, Campu Lui Neag

  Complexul Turistic Cheile Butii

  Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania

   • Fara transport

   Oferte Campu Lui Neag

   Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Campu Lui Neag sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Campu Lui Neag pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Campu Lui Neag sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Campu Lui Neag oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Campu Lui Neag garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Campu Lui Neag va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Campu Lui Neag, Muntii Retezat, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 5 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Campu Lui Neag

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Campu Lui Neag?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Campu Lui Neag?

   Cabana Cuibul cu Dor - Complex Cheile Butii, Cabana Poiana Soarelui - Complex Cheile Butii, Vila Prietenilor Cheile Butii, COMPLEXUL TURISTIC CHEILE BUTII, Pensiunea Retezat sunt cele mai populare hoteluri din Campu Lui Neag

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Campu Lui Neag?

   Vila Prietenilor Cheile Butii, Pensiunea Retezat sunt cele mai apreciate hoteluri din Campu Lui Neag ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Campu Lui Neag.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Campu Lui Neag?

   Vila Prietenilor Cheile Butii sunt cele mai apreciate hoteluri din Campu Lui Neag ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Campu Lui Neag.

   Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Campu Lui Neag?

   Vila Prietenilor Cheile Butii sunt cele mai apreciate hoteluri din Campu Lui Neag cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Campu Lui Neag.

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Campu Lui Neag?

   Vila Prietenilor Cheile Butii sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Campu Lui Neag. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Campu Lui Neag.

   Care sunt hotelurile aproape de partiile de ski din Campu Lui Neag?

   Vila Prietenilor Cheile Butii sunt hoteluri printre cele mai apreciate hoteluri aproape de partia de ski din Campu Lui Neag. Mai multe hoteluri aproape de partiile de ski din Campu Lui Neag.