Oferte cazare Cap Aurora, Litoralul Romanesc Romania vara 2023
(7 oferte, 84.8LEI - 84.8LEI)

Afiseaza harta
Hotel California, Cap Aurora

Hotel California    

   Scor 8.8 din 135 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 29.11.2022

Hotel Opal, Cap Aurora

Hotel Opal    

   Scor 8.5 din 113 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
 • Avion (01.01 - 31.12.2023)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 28.11.2022

Hotel Topaz, Cap Aurora

Hotel Topaz  

   Scor 8 din 7 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel aproape de plaja  
 • Fara transport
Hotel Mera Onix , Cap Aurora

Hotel Mera Onix     

   Scor 9.2 din 291 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu Internet wireless  
 • Avion (20.06 - 16.09.2022)
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 08.09.2022

Hotel Diamant, Cap Aurora

Hotel Diamant  

   Scor 6.7 din 6 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu piscina exterioara  
 • Avion (20.06 - 16.09.2022)
 • Fara transport
Hotel Cristal, Cap Aurora

Hotel Cristal  

   Scor 8.3 din 2 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Hotel Melodia, Cap Aurora

Hotel Melodia

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport

Despre Cap AuroraPrezentare si poze Cap Aurora

Cap Aurora

OLIMP - Construită într-o manieră occidentală, staţiunea Olimp are 8.500 locuri de cazare în hoteluri de 3 şi 2 stele şi 500 locuri în camping. Aici se găseşte ansamblul „Amfiteatru, Panoramic, Belvedere”, cel mai mare şi mai frumos complex turistic de pe litoralul românesc. Celelalte hoteluri poartă denumirile provinciilor istorice româneşti: Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia.
Statiunea Olimp se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Oferte Cap Aurora

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cap Aurora incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Cap Aurora este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cap Aurora sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cap Aurora, Early Booking Cap Aurora, Last Minute Cap Aurora, Programe si Oferte Speciale Cap Aurora.

Cap Aurora este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cap Aurora. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cap Aurora cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cap Aurora cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cap Aurora cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Cap Aurora dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cap Aurora pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cap Aurora unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania vara 2023 - Alege din 8 oferte disponibile la cel mai Bun Pret cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Cap Aurora

Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Intrebari frecvente despre Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cap Aurora?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal, Hotel Topaz, Hotel Diamant, Hotel Mera Onix sunt cele mai populare hoteluri din Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal, Hotel Cristal, Hotel Mera Onix , Hotel Diamant sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cap Aurora?

Hotel Mera Onix sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal, Hotel Cristal, Hotel Mera Onix , Hotel Diamant sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cap Aurora?

Hotel Opal, Hotel Cristal, Hotel Mera Onix , Hotel Topaz sunt hoteluri din Cap Aurora ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Cap Aurora?

Hotel Cristal, Hotel Diamant sunt hoteluri din Cap Aurora ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Cap Aurora.