Oferte cazare Carlibaba, Bucovina Romania iarna 2022
(3 oferte, 350LEI - 350LEI)
Hotel Maryo Ema, Carlibaba

Hotel Maryo Ema

Carlibaba, Bucovina, Romania

  • Fara transport

  Oferte Carlibaba

  Carlibaba, Bucovina, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Carlibaba sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Carlibaba pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Carlibaba sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Carlibaba oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Carlibaba garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Carlibaba va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Carlibaba, Bucovina, Romania iarna 2022 - Alege din 2 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Carlibaba

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Carlibaba?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Carlibaba?

  HOTEL MARYO EMA, PENSION MARYO EMA, Pensiunea Mario Ema sunt cele mai populare hoteluri din Carlibaba

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Carlibaba?

  Pensiunea Mario Ema sunt cele mai apreciate hoteluri din Carlibaba ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Carlibaba.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Carlibaba?

  Pensiunea Mario Ema sunt cele mai apreciate hoteluri din Carlibaba ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Carlibaba.