Oferte cazare Cavnic, Maramures Romania iarna 2021
(6 oferte, 220.5LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Roata, Cavnic

Hotel Roata  

   Scor 7.8 din 4 comentarii

Cavnic, Maramures, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 30.12.2020

Cabana Geo, Cavnic

Cabana Geo

Cavnic, Maramures, Romania

  • Fara transport
  Casa Iulian, Cavnic

  Casa Iulian

  Cavnic, Maramures, Romania

   • Fara transport
   Hotel Superski, Cavnic

   Hotel Superski  

   Cavnic, Maramures, Romania

   • Hotel cu Internet wireless  
   • Fara transport

   Despre CavnicPrezentare si poze Cavnic

   Cavnic

   Aflat in centrul judetului Maramures, la o distanta de 30 km de municipiul Baia Mare, asezat pe o vale ingusta la poalele muntilor Gutai (1445m) si Mogosa (1249), Cavnicul se intinde pe o lungime de aproximativ 10km si 500 m diferenta de nivel (550m la Flotatie-1050m in Cartierul Roata) pe valea care il strabate de la est la vest, reprezentand ultima ramificatie a golului depresionar al Baii Mari.

   Oferte Cavnic

   Cavnic, Maramures, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Cavnic sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cavnic pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cavnic sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Cavnic oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Cavnic garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cavnic va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte cazare Cavnic, Maramures, Romania iarna 2021 - 2022 - Alege din 7 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

   Intrebari frecvente despre Cavnic

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cavnic?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cavnic?

   HOTEL ROATA, Casa Iulian, Complex Summertime, Vilele Superski, Cabana Geo sunt cele mai populare hoteluri din Cavnic

   Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cavnic?

   HOTEL ROATA, Hotel SuperSki sunt cele mai apreciate hoteluri din Cavnic ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cavnic.

   Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Cavnic?

   Complex Summertime sunt cele mai apreciate hoteluri din Cavnic ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Cavnic.

   Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Cavnic?

   Hotel SuperSki sunt cele mai apreciate hoteluri din Cavnic ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Cavnic.

   Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cavnic?

   Hotel SuperSki sunt hoteluri din Cavnic ce au acces gratuit la internet

   Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Cavnic?

   Hotel SuperSki sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Cavnic. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Cavnic.