Cazare In Orase Sucevita, Bucovina Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Cazare in orase× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Memory, Sucevita

Pensiunea Memory

Sucevita, Bucovina, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre SucevitaPrezentare si poze Sucevita

Sucevita

Comuna Suceviţa , aşezată într-o zonă mirifică, la confluenţa Obcinei Mari cu Depresiunea Rădăuţilor, străjuită de frumoasele piscuri ale Furcoiului, Poiana Tărşcior, Poiana Ovăzului, este un unicat, inegalabil demn de invidiat pentru cei ce vin si-o vizitează.

Suceviţa face parte din aşezările foarte cunoscute ale României în primul rand datorită Mănăstirii Suceviţa ,care a dat de altfel şi numele localităţii.Mănăstirea Suceviţa încheie capitolul glorios al artei moldoveneşti din secolele XV-XVI şi spre deosebire de monumentele care o preced ea nu mai este opera unui ctitor,ci a unei familii de boieri care a dat ţării un mitropolit şi doi domnitori: Movileştii.

Recomandari turistice pentru Sucevita

- Partia de ski Sucevita
- Manastirea Sucevita

Intrebari frecvente despre Sucevita

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Sucevita?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Sucevita?

Pensiunea Memory sunt cele mai populare hoteluri din Sucevita

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Sucevita?

Pensiunea Memory sunt cele mai apreciate hoteluri din Sucevita ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Sucevita.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Sucevita?

Pensiunea Memory sunt cele mai apreciate hoteluri din Sucevita ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Sucevita.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Sucevita?

Pensiunea Memory sunt cele mai apreciate hoteluri din Sucevita cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Sucevita.