Oferte cazare Ceahlau, Regiunea Moldova Romania iarna 2019
(4 oferte, 173.3LEI - 185.5LEI)
Pensiunea Total, Ceahlau

Pensiunea Total

Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania

  • Fara transport
  Ecotur Resort, Ceahlau

  Ecotur Resort

  Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport
  Hotel Aquatur , Ceahlau

  Hotel Aquatur

  Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania

   • Fara transport
   Cabana Dochia, Ceahlau

   Cabana Dochia

   Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania

    • Fara transport

    Despre CeahlauPrezentare si poze Ceahlau

    Ceahlau

    Muntele Ceahlău era considerat, de către daci, ca fiind sălaş al zeului Zamolxis. Numele străbun pentru Masivul Ceahlău este Pion, sau Peon, cuvânt care provine din limba greaca si care, în traducere, ar însemna "casa stâlpului". Astăzi, Masivul Ceahlău este considerat drept al doilea munte sfânt al creştinătăţii ortodoxe, după Muntele Athos. Poate şi din aceste motive numele său este des întâlnit în literatura română, printre cele mai remarcabile pagini ce i-au fost dedicate fiind cele scrise de Calistrat Hogaş, Alexandru Vlahuţă şi Mihail Sadoveanu.

    Oferte Ceahlau

    Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

    Partiile de ski din Ceahlau sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Ceahlau pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Ceahlau sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

    Conditiile de zapada sunt excelente in Ceahlau oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

    Echipamentul de instalatii pe cablu din Ceahlau garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Ceahlau va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

    Oferte cazare Ceahlau, Regiunea Moldova, Romania iarna 2019 - 2020 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro