Individual Cheile Bicazului Romania 2020
Filtre: Transport: individual× (8 oferte, 185.5LEI - 540.1LEI)
Pensiunea La Bunica, Ruginesti

Pensiunea La Bunica

Ruginesti, Cheile Bicazului, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Casa Matei, Bistricioara

  Pensiunea Casa Matei

  Bistricioara, Cheile Bicazului, Romania

   • Fara transport
   Pensiunea Frasin, Tarcau

   Pensiunea Frasin

   Tarcau, Cheile Bicazului, Romania

    • Fara transport
    Pensiunea Ioana, Hangu

    Pensiunea Ioana

    Hangu, Cheile Bicazului, Romania

     • Fara transport
     Pensiunea Lostrita, Hangu

     Pensiunea Lostrita

     Hangu, Cheile Bicazului, Romania

      • Fara transport
      Pensiunea Maierus, Tarcau

      Pensiunea Maierus

      Tarcau, Cheile Bicazului, Romania

       • Fara transport
       Lostrita, Bicaz

       Lostrita

       Bicaz, Cheile Bicazului, Romania

        • Fara transport
        Turist, Bicaz

        Turist

        Bicaz, Cheile Bicazului, Romania

         • Fara transport

         Despre Cheile Bicazului

         Cheile Bicazului

         Localitatea Izvorul Muntelui este situata in judetul Neamt, in apopiere de Bicaz, in imediata apropiere de cel mai mare lac din Romania - Izvorul Muntelui.

         Sejururi Individual Cheile Bicazului

         Destinatia Cheile Bicazului, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Cheile Bicazului cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

         Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Cheile Bicazului au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Cheile Bicazului, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

         Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Cheile Bicazului si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

         Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Cheile Bicazului trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

         Sejururi cu transport individual cu masina proprie Odihna Si Relaxare Cheile Bicazului Romania 2020 la cele mai mici preturi. Peste 8 oferte. Rezerva acum online!