City Break Ploiesti, Muntenia Romania 2022
Filtre: Categorie: City break× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Central, Ploiesti

Hotel Central

Ploiesti, Muntenia, Romania

  • Hotel cu piscina interioara  
  • Fara transport

Despre PloiestiPrezentare si poze Ploiesti

Ploiesti

Municipiul Ploiești, unul din orașele mari ale României, reședință a județului Prahova, este este așezat în centrul Munteniei, în partea central-nordică a Câmpiei Române, situat la 60 km nord de București. Suprafața actuală a Ploieștiului este de aproape 60 km². Municipiul Ploiești se găsește în apropierea regiunii viticole Dealul Mare-Valea Călugărească și are acces direct la Valea Prahovei, cea mai importantă zonă de turism alpin din România si este un important nod de transport, situându-se pe drumurile care leagă capitala București de Transilvania și Moldova.

Recomandari turistice pentru Ploiesti

Din cauza bombardamentelor din 1916 si 1944 in Ploiesti au fost distruse multe edificii, cladiri si biserici, insa in prezent, se pot vizita: muzeul ceasului ''Nicolae Simache''; casa memoriala Nichita Stanescu; Catedrala Sf. Ioan Botezatorul; Monumentul Vanatorilor; Muzeul National al Petrolului

Intrebari frecvente despre Ploiesti

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Ploiesti?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ploiesti?

Hotel Central sunt cele mai populare hoteluri din Ploiesti

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ploiesti?

Hotel Central sunt cele mai apreciate hoteluri din Ploiesti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ploiesti.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ploiesti?

Hotel Central sunt cele mai apreciate hoteluri din Ploiesti ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ploiesti.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ploiesti?

Hotel Central sunt hoteluri din Ploiesti ce au acces gratuit la internet