Oferte cazare Corbu, Litoralul Romanesc Romania vara 2020
(1 oferte, 50LEI - 500LEI)
Complex Plaja Golf, Corbu

Complex Plaja Golf

Corbu, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel pe plaja  
  • Fara transport

Despre CorbuPrezentare si poze Corbu

Corbu

Comuna Corbu se afla la 8 km. nord de Statiunea Mamaia si se invecineaza la sud cu orasul Navodari si are o buna legatura rutiera judeteana, pe DJ 226. Acesta porneste din zona Midia Navodari, cu relatii pe DN 22 B, prin Navodari – Ovidiu, la DN 2 A – E 60 spre Bucuresti – Constanta si pe litoral prin zona turistica Navodari – Mamaia – Constanta.

Oferte Corbu

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Corbu, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Corbu incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Corbu este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Corbu sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Corbu, Early Booking Corbu, Last Minute Corbu, Programe si Oferte Speciale Corbu.

Corbu este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Corbu. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Corbu cu servicii minime pana la resorturi de lux din Corbu cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Corbu cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Corbu dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Corbu pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Corbu unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Corbu, Litoralul Romanesc, Romania vara 2020 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Recomandari turistice pentru Corbu

Windsurfing si Kitesurfing: plaja Corbu este un loc unde se aduna de mult timp practicanti al acestor gen de sporturi o mana de ajutor dand si scoala de windsurfing aflata langa lacul Corbu. Sporturi cu vele: pe lacul Corbu se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele, tot aici putandu-se inchiria acest gen de ambarcatiuni. Scufundari si Snorkeling: deoarece apa marii este mult mai curata in aceasta zona a litoralului multe scoli de scufundari isi aleg acest loc pentru a-si instrui cursantii. Pescuit Sportiv: lacul Corbu este cunoscut de mult de catre pescari ca un lac foarte bun de pescuit cu multe specii de pesti.
Dar marele avantaj al viitoarei statiuni este apropierea de Grindul Chituc si de salba de lacuri ce il delimiteaza, printre cele mai importante specii de pesti ce pot fi pescuiti fiind labanul, cambula, calcanul, lufarul, salaul, somnul si crapul.Birds Watching: lacul Corbu impreuna cu grindul Chituc se afla intr-o zona strict protejata, unde chira de balta (Sterna Hirundo, engl. Commontern) isi are locul preferat de pescuit si clocit, la intrecere cu pescarusul argintiu (Larus Argentus, engl. Heringgull) si pescarusul rizatoar (Larus Ridibundus, blackheaded gull). Cu adevarat ornitologii de pretutindeni gasesc in acest loc un teren de cercetare si observatie. Iar daca faci o plimbare cu barca pe lacul Sinoe poti sa admiri in voie singuraticul lopatar (Platalea Leucorodia, spoonbill), ratele cu ciuf (Netta Rufina, engl. Red crested pochard), grupurile de pelicani (Pelecanus Onocrotalus, engl. White pelican).Circuite de ATV motocross si biciclism: pasionatii de ATV si motorcross sunt la ei acasa. Loc ideal pentru ture de supravietuire pe grindul Chituc datorita lungimii sale de aproximativ 30 Km. Totodata o tura facuta cu bicicleta testeaza la maxim rezistenta oricui.