Oferte cazare Cornu, Valea Prahovei Romania iarna 2023
(8 oferte, 185.5LEI - 1000LEI)
Ralf Residence, Cornu

Ralf Residence

Cornu, Valea Prahovei, Romania

  • Fara transport
  Resort Bali Spa, Cornu

  Resort Bali Spa

  Cornu, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Pensiunea Arido, Cornu

  Pensiunea Arido

  Cornu, Valea Prahovei, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Despre CornuPrezentare si poze Cornu

  Cornu

  Cornu este o comună în județul Prahova, Muntenia, România, formată din satele Cornu de Jos (reședința), Cornu de Sus și Valea Oprii.

  Oferte Cornu

  Cornu, Valea Prahovei, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Cornu sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Cornu pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Cornu sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Cornu oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Cornu garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Cornu va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Cornu, Valea Prahovei, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege din 4 oferte disponibile la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Intrebari frecvente despre Cornu

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cornu?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cornu?

  Ralf Residence, Pensiunea La Rusi Resort, Pensiunea Arido, Resort Bali Spa sunt cele mai populare hoteluri din Cornu

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cornu?

  Pensiunea La Rusi Resort, Resort Bali Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Cornu ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cornu.

  Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Cornu?

  Resort Bali Spa sunt cele mai apreciate hoteluri din Cornu ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Cornu.

  Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cornu?

  Pensiunea Arido, Resort Bali Spa sunt hoteluri din Cornu ce au acces gratuit la internet