Craciun Campulung Moldovenesc, Bucovina Romania iarna 2022
Filtre: Categorie: Craciun× (4 oferte, 80.5LEI - 80.5LEI)

Afiseaza harta
Hotel Eden Garden Spa , Campulung Moldovenesc

Hotel Eden Garden Spa

   Scor 9.9 din 2 comentarii

Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Buchenland Hotel, Campulung Moldovenesc

Buchenland Hotel

Campulung Moldovenesc, Bucovina, Romania

  • Fara transport

  Despre Campulung MoldovenescPrezentare si poze Campulung Moldovenesc

  Campulung Moldovenesc

  Câmpulung Moldovenesc este un municipiu din județul Suceava, în nord-estul României. Localitatea este situată în regiunea istorică Bucovina de sud.

  Recomandari turistice pentru Campulung Moldovenesc

  Biserica romano-catolică Înălțarea Domnului – construită în 1815 ca biserică romano-catolică. Se află pe Calea Transilvaniei nr. 31A, în centrul orașului.
  Biserica de lemn Nașterea Maicii Domnului – biserică de lemn construită în perioada 1855-1858 ca biserică ortodoxă. Se află pe Strada Vasile Cârlova, în cartierul Capu Satului.
  Biserica Sfântul Dumitru – construită în 1883 ca biserică greco-catolică de comunitatea ruteană și folosită în prezent ca biserică ortodoxă. Se află pe Strada Ion Ștefureac nr. 7, în centrul orașului.
  Biserica Sfântul Nicolae – construită în perioada 1887-1896 ca biserică ortodoxă, pe locul unei biserici de lemn din 1698. Se află pe Calea Bucovinei nr. 24, în centrul orașului.
  Biserica Adormirea Maicii Domnului – construită în 1913 ca biserică ortodoxă. Se află pe Calea Transilvaniei nr. 8, în centrul orașului.
  Biserica Izvorul Tămăduirii – construită în perioada 2001-2009 ca biserică ortodoxă, ctitorită de Alexandru Șandru-Alboi și de preotul Teodor Giosan. Se află pe Strada Izvorul Alb, în cartierul Capu Satului.
  Muzeul Etnografic „Ioan Grămadă” – gospodărie tradițională din Câmpulung Moldovenesc, organizată ca muzeu. Se află pe Strada Vornic Grigore Sabie nr. 19, în cartierul Capu Satului.

  Intrebari frecvente despre Campulung Moldovenesc

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Campulung Moldovenesc?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Campulung Moldovenesc?

  Hotel Eden Garden SPA , Buchenland Hotel sunt cele mai populare hoteluri din Campulung Moldovenesc

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Campulung Moldovenesc?

  Hotel Eden Garden SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Campulung Moldovenesc ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Campulung Moldovenesc.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Campulung Moldovenesc?

  Buchenland Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Campulung Moldovenesc ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Campulung Moldovenesc.