Craciun Ocna Sugatag, Maramures Romania 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (3 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Pensiune Holiday, Ocna Sugatag

Pensiune Holiday

Ocna Sugatag, Maramures, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Pensiunea Teleptean, Ocna Sugatag

Pensiunea Teleptean

   Scor 6.3 din 2 comentarii

Ocna Sugatag, Maramures, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
Hotel Pensiunea Crinul Alb, Ocna Sugatag

Hotel Pensiunea Crinul Alb

Ocna Sugatag, Maramures, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Ocna SugatagPrezentare si poze Ocna Sugatag

Ocna Sugatag

Tinut de istorie si legenda, amplasat intr-un decor natural de o excelenta frumusete peisagistica, la poalele muntilor Gutai, cu o panorama vasta de unde pot fi admirati muntii Maramuresului care inchid aidoma unui zid de cetate Depresiunea Maramuresului, Ocna Sugatag se afla la intretaierea unor drumuri datate din timpuri istorice, astazi localitatea reprezentand o vestita zona turistica.

Recomandari turistice pentru Ocna Sugatag

Atractii turistice:

- Biserca de Lemn - Una dintre cele mai importante atractii ale statiunii Ocna Sugatag este Biserica de Lemn. Construita intre anii 1978-1983, din lemn de molid si stejar, in stil architectonic maramuresan, edificiul poarta hramul "Duminica Tuturor Sfintilor". Lucrarile de zidire au fost facute de iscusiti mesteri din satul vecin Breb si alte sate maramuresene. Pictarea iconostasului sculptat in lemn de stejar s-a facut de catre pictorul bisericesc, Flesaru Pantelimon.

- Lacul Gavril (30 metri adancime, 2,35 hectare suprafata, cel mai mare lac antroposalin din Romania), care, in mod curios, pastreaza la suprafata un strat de apa dulce in care traiesc pesti, si Taul fara Fund (33 metri adancime, cel mai adanc lac de aici). La malul Lacului Gavril, langa Baile Vechi, a fost inaugurat in iunie 2007 Complexul Turistic Lacul Sarat, cu terasa-restaurant, piscina cu apa sarata, iar pe malul lacului s-a amenajat o plaja cu dusuri, un ponton unde se inchiriaza barci, hidrobiciclete si ski-jet. La complex se inchiriaza si ATV-uri, de toate marimile pentru toate varstele.

-"Padurea Craiasa" - Arie naturală protejată

- Taul Morenilor - O alta atractie renumita pentru frumusetea sa este Taul Morenilor. Aceasta destinatie face parte din traseele montane dificile, fiind marcat cu crucea rosie.
Zona umeda propusa spre vizitare este ascunsa intr-o asociatie vegetala complexa, specifica intersectiei de habitate, formata din arin negru, alb si arin de munte. Lacul, format printr-o alunecare de teren, este declarat arie protejata si are o adancime maxima de 20 m, fiind alimentat de un paraias cu debit constant.
Plantele de zona umeda ca otratelul de balta, roua cerului (carnivore), trifoiul de balta, vuietoarea, si-au gasit aici conditii propice dezvoltarii.

- Tanjaua de la Hoteni - Comuna Ocna Sugatag organizeaza in fiecare an sarbatoarea campeneasca „Tanjaua de la Hoteni”. Evenimentul urmareste sarbatorirea primului gospodar din satul Hoteni care a iesit cu plugul la arat, sarbatoare la care participa in decorul natural al Vaii Darasca cateva mii de oameni veniti din localitatile din jurul comunei, din judet precum si din toata tara si din strainatate.

Intrebari frecvente despre Ocna Sugatag

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Ocna Sugatag?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Ocna Sugatag?

Pensiune Holiday, Pensiunea Teleptean, Hotel Pensiunea Crinul Alb sunt cele mai populare hoteluri din Ocna Sugatag

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Ocna Sugatag?

Pensiune Holiday, Pensiunea Teleptean, Hotel Pensiunea Crinul Alb sunt cele mai apreciate hoteluri din Ocna Sugatag ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Ocna Sugatag.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Ocna Sugatag?

Hotel Pensiunea Crinul Alb sunt cele mai apreciate hoteluri din Ocna Sugatag ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Ocna Sugatag.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Ocna Sugatag?

Pensiunea Teleptean sunt cele mai apreciate hoteluri din Ocna Sugatag ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Ocna Sugatag.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Ocna Sugatag?

Pensiune Holiday, Pensiunea Teleptean, Hotel Pensiunea Crinul Alb sunt hoteluri din Ocna Sugatag ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Ocna Sugatag?

Pensiune Holiday sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Ocna Sugatag. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Ocna Sugatag.