Craciun Ranca, Muntii Parang Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Craciun× (6 oferte, 350LEI - 415.8LEI)

Afiseaza harta
Pensiunea Rustic Ana, Ranca

Pensiunea Rustic Ana

Scor 4.8 din 3 comentarii

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.12.2018

Pensiunea Eden, Ranca

Pensiunea Eden

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu Pensiune completa  
 • Fara transport
Pensiunea Edelweiss, Ranca

Pensiunea Edelweiss

Ranca, Muntii Parang, Romania

 • Hotel cu parcare proprie  
 • Fara transport
Taverna Olteanului, Ranca

Taverna Olteanului

Ranca, Muntii Parang, Romania

  • Fara transport

  Despre RancaPrezentare si poze Ranca

  Ranca

  Ranca este o statiune în curs de dezvoltare, aflata in jud. Gorj, Romania, situata la 1.600 m altitudine, la poalele varfului Papușa în Muntii Novaciului din Masivul Parang, la 18 km de orașul Novaci pe șoseaua Transalpina (DN67C), drum care este modernizat si intretinut pana in statiune chiar si pe timp de iarna. Iarna se poate urca doar dinspre Novaci, Transalpina fiind inchisa pe timpul iernii dinspre Obarsia Lotrului -Voineasa

  Dispune de trei partii de ski toate dotate cu teleski; una pentru incepatori pozitionata pe Muntele Cornesul si dotata cu nocturna pozitionata in centrul statiunii si una pentru avansati care continua peste varf.

  Recomandari turistice pentru Ranca

  La Ranca se pot practica o multitudine de sporturi în funcţie de anotimp. Astfel pe timp de iarna puteti practica: ski, snowboard, snowmobil, ski de tura. Pe timp de vara se pot practica ATV, enduro (cu motorul sau bicicleta), expeditii 4x4, parapanta. In acest sens exista si o multitudine de centre de inchiriere a echipamentului sportiv majoritatea fiind amplasate in centrul statiunii Ranca, dar si in orasul Novaci.

  Traseele montane sunt inchise in sezonul de iarna dar pentru cei experimentati se poate practica ski de tura in imprejurimile statiunii Ranca pe trasee usoare, fara risc de avalansa si viscol.