Craciun Voineasa, Valea Lotrului Romania iarna 2019
Filtre: Categorie: Craciun× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Vilele Vidra, Voineasa

Vilele Vidra

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Zan, Voineasa

Hotel Zan

   Scor 10 din 1 comentarii

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre VoineasaPrezentare si poze Voineasa

Voineasa

Este o statiune de odihna si tratament de importanta nationala, deschisa in toate anotimpurile, situata in partea centrala sudica a Romaniei, la capatul sudic al muntilor Lotru (Carpatii Meridionali), pe valea raului Lotru, la o altitudine de 600-800 m, la 60 km NV de municipiul Ramnicu-Valcea (resedinta judetului Valcea) de care este legata printr-un drum modernizat.

Recomandari turistice pentru Voineasa

Manastirile valcene: pe teritoriul judetului Valcea se afla monumente de arta religioasa cum ar fi manastirea Cozia, Hurezi, Govora, Bistrita, Manastirea dintr-un Lemn, Surpatele, Arnota, fiecare cu istoria ei, pe cat de interesanta, pe atat de tulburatoare.

Lacul Vidra - este un lac de acumulare. Lac antropic fondat in 1972 are un volum 340 mil. m3, suprafata 940 ha, lungime 9 km. Lacul este inconjurat de paduri de molid.

Salina Ocnele Mari
Localitatea Ocnele Mari este situata in judetul Valcea, in partea central-sudica a Romaniei, in zona Subcarpatilor Valcii, de-alungul vaii Parului Sarat. Salina Ocnele Mari a fost de curand amenajata pentru vizitare.

Horezu
Orasul Horezu, vatra de cultura si civilizatie, se inscrie ca unul dintre punctele turistice importante din tara noastra.

Masivul Cozia
Muzeul satului, Bujoreni

Zona de agrement Ostroveni

Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinatie obligatorie. Strandul este principala atractie a zonei, care va asteapta sa va racoriti, in timp ce pescuitul si campingul pe malul lacului pot completa activitatile de recreere .