Craciun Voineasa, Valea Lotrului Romania iarna 2023
Filtre: Categorie: Craciun× (2 oferte, 487.7LEI - 487.7LEI)

Afiseaza harta
Maison Platanus, Voineasa

Maison Platanus

   Scor 9.1 din 1 comentarii

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Fara transport

  Despre VoineasaPrezentare si poze Voineasa

  Voineasa

  Este o statiune de odihna si tratament de importanta nationala, deschisa in toate anotimpurile, situata in partea centrala sudica a Romaniei, la capatul sudic al muntilor Lotru (Carpatii Meridionali), pe valea raului Lotru, la o altitudine de 600-800 m, la 60 km NV de municipiul Ramnicu-Valcea (resedinta judetului Valcea) de care este legata printr-un drum modernizat.

  Recomandari turistice pentru Voineasa

  Manastirile valcene: pe teritoriul judetului Valcea se afla monumente de arta religioasa cum ar fi manastirea Cozia, Hurezi, Govora, Bistrita, Manastirea dintr-un Lemn, Surpatele, Arnota, fiecare cu istoria ei, pe cat de interesanta, pe atat de tulburatoare.

  Lacul Vidra - este un lac de acumulare. Lac antropic fondat in 1972 are un volum 340 mil. m3, suprafata 940 ha, lungime 9 km. Lacul este inconjurat de paduri de molid.

  Salina Ocnele Mari
  Localitatea Ocnele Mari este situata in judetul Valcea, in partea central-sudica a Romaniei, in zona Subcarpatilor Valcii, de-alungul vaii Parului Sarat. Salina Ocnele Mari a fost de curand amenajata pentru vizitare.

  Horezu
  Orasul Horezu, vatra de cultura si civilizatie, se inscrie ca unul dintre punctele turistice importante din tara noastra.

  Masivul Cozia
  Muzeul satului, Bujoreni

  Zona de agrement Ostroveni

  Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinatie obligatorie. Strandul este principala atractie a zonei, care va asteapta sa va racoriti, in timp ce pescuitul si campingul pe malul lacului pot completa activitatile de recreere .

  Intrebari frecvente despre Voineasa

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Voineasa?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Voineasa?

  Maison Platanus sunt cele mai populare hoteluri din Voineasa

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Voineasa?

  Maison Platanus sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Voineasa.

  Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Voineasa?

  Maison Platanus sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Voineasa.