Craciun Voineasa, Valea Lotrului Romania iarna 2021
Filtre: Categorie: Craciun× (2 oferte, 70.3LEI - 72.7LEI)

Afiseaza harta
Hotel Zan, Voineasa

Hotel Zan

   Scor 9.9 din 3 comentarii

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 16.11.2021

Hotel Pensiunea Ciobanelu, Voineasa

Hotel Pensiunea Ciobanelu

Voineasa, Valea Lotrului, Romania

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

Despre VoineasaPrezentare si poze Voineasa

Voineasa

Este o statiune de odihna si tratament de importanta nationala, deschisa in toate anotimpurile, situata in partea centrala sudica a Romaniei, la capatul sudic al muntilor Lotru (Carpatii Meridionali), pe valea raului Lotru, la o altitudine de 600-800 m, la 60 km NV de municipiul Ramnicu-Valcea (resedinta judetului Valcea) de care este legata printr-un drum modernizat.

Recomandari turistice pentru Voineasa

Manastirile valcene: pe teritoriul judetului Valcea se afla monumente de arta religioasa cum ar fi manastirea Cozia, Hurezi, Govora, Bistrita, Manastirea dintr-un Lemn, Surpatele, Arnota, fiecare cu istoria ei, pe cat de interesanta, pe atat de tulburatoare.

Lacul Vidra - este un lac de acumulare. Lac antropic fondat in 1972 are un volum 340 mil. m3, suprafata 940 ha, lungime 9 km. Lacul este inconjurat de paduri de molid.

Salina Ocnele Mari
Localitatea Ocnele Mari este situata in judetul Valcea, in partea central-sudica a Romaniei, in zona Subcarpatilor Valcii, de-alungul vaii Parului Sarat. Salina Ocnele Mari a fost de curand amenajata pentru vizitare.

Horezu
Orasul Horezu, vatra de cultura si civilizatie, se inscrie ca unul dintre punctele turistice importante din tara noastra.

Masivul Cozia
Muzeul satului, Bujoreni

Zona de agrement Ostroveni

Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinatie obligatorie. Strandul este principala atractie a zonei, care va asteapta sa va racoriti, in timp ce pescuitul si campingul pe malul lacului pot completa activitatile de recreere .

Intrebari frecvente despre Voineasa

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Voineasa?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Voineasa?

Hotel Zan, Hotel Pensiunea Ciobanelu sunt cele mai populare hoteluri din Voineasa

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Voineasa?

Hotel Zan, Hotel Pensiunea Ciobanelu sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Voineasa.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Voineasa?

Hotel Zan, Hotel Pensiunea Ciobanelu sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Voineasa.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Voineasa?

Hotel Zan sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Voineasa.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Voineasa?

Hotel Pensiunea Ciobanelu sunt cele mai apreciate hoteluri din Voineasa cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Voineasa.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Voineasa?

Hotel Zan, Hotel Pensiunea Ciobanelu sunt hoteluri din Voineasa ce au acces gratuit la internet