Last Minute Crisana Romania 2022
Filtre: Oferte speciale: Last Minute× (3 oferte, 394.8LEI - 547.8LEI)

Afiseaza harta
Hotel Muncel, Baile Felix

Hotel Muncel  

   Scor 8.7 din 11 comentarii

Baile Felix, Crisana, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 21.09.2021

Hotel Padis, Baile Felix

Hotel Padis

   Scor 7.5 din 2 comentarii

Baile Felix, Crisana, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Crisana, Baile Felix

Hotel Crisana

   Scor 7.1 din 9 comentarii

Baile Felix, Crisana, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Crisana

Crisana

Statiunea Baile Felix este situat in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea. Asezata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turism balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo-termala au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice (bogate in hidrosulfura de fier coloidala).

Last Minute Crisana

Direct Booking

Last Minute Crisana Romania 2022 - Peste 3 oferte Last Minute Balneo Crisana cu discount pana la 5%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Intrebari frecvente despre Crisana

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Crisana?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Crisana?

Hotel Termal, Hotel International, Lotus Therm Spa Luxury Resort, Hotel Poienita, Mures sunt cele mai populare hoteluri din Crisana

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Crisana?

Hotel Termal, Hotel International, Lotus Therm Spa Luxury Resort, Hotel Poienita, HOTEL PRESIDENT SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Crisana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Crisana.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Crisana?

Hotel Termal, HOTEL PRESIDENT SPA, Hotel Anthimos, Hotel Maxim , Residence Stylish Stay Premium sunt cele mai apreciate hoteluri din Crisana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Crisana.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Crisana?

Hotel Termal, Hotel International, Lotus Therm Spa Luxury Resort, Mures, HOTEL PRESIDENT SPA sunt cele mai apreciate hoteluri din Crisana ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Crisana.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Crisana?

Hotel Termal, Hotel International, Lotus Therm Spa Luxury Resort, HOTEL PRESIDENT SPA, Aqua President Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Crisana cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Crisana.