Autocar Crisana Romania 2022
Filtre: Transport: autocar× (2 oferte, 187.3LEI - 204.8LEI)

Afiseaza harta
Circuit 5 Zile Orasele Vestice, Arad

Circuit 5 Zile Orasele Vestice

Arad, Crisana, Romania

  • Autocar (15.06 - 02.09.2022)
   Date de plecare: 15.06, 18.07, 29.08
  Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa, Baile Felix

  Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa

  Baile Felix, Crisana, Romania

   • Autocar (08.05 - 20.10.2022)
    Date de plecare: 09.10, 16.10

   Despre Crisana

   Crisana

   Statiunea Baile Felix este situat in partea de nord-vest a Romaniei, in judetul Bihor, la o distanta de circa 9 KM de Oradea. Asezata in campia Crisurilor la o altitudine de 150 m, statiunea are un climat continental moderat de ses, cu ierni blande si veri temperate cu influenta mediteraniana, ideal pentru turism balnear. La dispozitia turistilor intreg anul, statiunea balneoclimaterica Baile Felix ofera conditii de relaxare, vacanta, odihna si recuperare.

   Descoperite din antichitate, izvoarele de apa geo-termala au proprietati curative certificate, fiind oligometalice, bicarbonate, calcice si sodice, iar namolurile au proprietati sapropelice (bogate in hidrosulfura de fier coloidala).

   Sejururi Autocar Crisana

   Aceasta modalitate de transport cu autocarul in Crisana, Romania reprezinta alegerea turistilor in functie de mai multe puncte de vedere: mai comod decat cu trenul, mai economic decat cu avionul, turistii nu dispun de masina personala, pentru soferii care nu au rezistenta la trafic sau sa conduca pe distante lungi.

   Exista foarte multe optiuni de pachete turistice care se pot combina cu transport autocar pentru Crisana. Puteti rezerva hotelul preferat din Crisana cu tipul de masa dorit si ulterior transport cu autocarul separat, sau pachet complet cu transport autocar inclus. La achizitionarea pachetelor turistice pentru destinatia Crisana care includ transportul cu autocarul, turistii primesc anumite beneficii: asistenta turistica, personal calificat si ghizi in autocar care va informeaza despre farmecul locurilor de pe traseu.

   Calatoria cu autocarul catre Crisana constituie o serie de avantaje pentru turistii care doresc un mijloc de transport mai ieftin decat cu avionul: pot fi organizate plecari din mai multe orase din tara, spre deosebire de avion care opereaza doar din orasele cu aeroport, ajunge direct la destinatie, opririle sunt adaptate la nevoile turistilor, confort satisfacator, se pot face stationari pentru a vizita obiective turistice, la magazine de suveniruri, shopping.

   Pentru a petrece o vacanta in Crisana, transportul cu autocarul reprezinta cea mai buna solutie, pentru turistii care doresc sa achizitioneze un pachet cu tarife atractive, sa mearga in grup cu familia, prietenii, colegii, cu unele avantaje fata de masina personala.

   Sejururi si pachete cu autocarul Balneo Crisana Romania 2022 cu plecari din Bucuresti, Sibiu, Alba Iulia, Pitesti, Valcea la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte cu Demipensiune si Pensiune completa,. Rezerva acum online!

   Intrebari frecvente despre Crisana

   Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Crisana?

   Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

   Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Crisana?

   Circuit Crisana O Vacanta Ca La Spa sunt cele mai populare hoteluri din Crisana