Oferte cazare Cumpana, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
(0 oferte, 50LEI - 500LEI)

Despre CumpanaPrezentare si poze Cumpana

Cumpana

Comuna Cumpana este asezata intr-una din cele mai framantate provincii romanesti „Dobrogea”, pamant cuprins intre Dunare si Mare, ca un urias debarcader batut de vanturile si valurile Marii Negre, situata la S-V de orasul Constanta, la o distanta de 5 km.

Comuna Cumpana este o asezare preponderent agrara. In momentul de fata comuna Cumpana este intr-o continua dezvoltare, Primaria Cumpana oferind spre concesiune terenuri, in vederea dezvoltarii unei zone de mica industrie, cu diferite obiecte de activitate: tipografie, fabrica de mobila, fabrica de procesare a mierii de albine, depozite, hale de productie, statii ITP, parcuri auto, etc.

Oferte Cumpana

Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta in Cumpana, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival Cumpana incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

Oferta hoteliera din Cumpana este diversa si accesibila pentru orice turist. Pachetele turistice pentru sezonul de vara din Cumpana sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute Cumpana, Early Booking Cumpana, Last Minute Cumpana, Programe si Oferte Speciale Cumpana.

Cumpana este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Cumpana. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Cumpana cu servicii minime pana la resorturi de lux din Cumpana cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Cumpana cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

Hotelurile din Cumpana dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Cumpana pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere din Cumpana unde pot gasi liniste si destindere.

Oferte cazare Cumpana, Litoralul Romanesc, Romania vara 2021 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Cumpana

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cumpana?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cumpana?

sunt cele mai populare hoteluri din Cumpana