Individual Fagaras, Transilvania Romania iarna 2020
Filtre: Transport: individual× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Bulevard, Fagaras

Bulevard

Fagaras, Transilvania, Romania

  • Fara transport
  Emma, Fagaras

  Emma

  Fagaras, Transilvania, Romania

   • Fara transport

   Despre FagarasPrezentare si poze Fagaras

   Fagaras

   Localitatea este asezata pe terasa, relativ joasa, de pe malul stang al Oltului, taiata de vechea albie a paraului Berivoi.

   Tara Fagarasului a constituit din cele mai vechi timpuri, alaturi de Tara Barsei, o zona de refugiu in fata dusmanului, datorita pozitiei sale geografice favorabile. Aflata pe rand in componenta Tarii Romanesti (regasim apanajele Fagarasului si Almasului in marele titlu voievodal al lui Mircea cel Batran) si sub stapanirea regilor Ungariei, stravechiul teritoriu romanesc revine la patria-mama o data cu Marea Unire de la 1 decembrie 1918.

   Sejururi Individual Fagaras

   Destinatia Fagaras, Transilvania, Romania este accesibila pentru turistii care vor sa calatoreasca cu masina personala. Rezervarea unui sejur in Fagaras cu transport individual reprezinta modalitatea cea mai convenabila de a calatori pe cont propriu.

   Turistii care aleg ca destinatie de vacanta Fagaras au la dispozitie numeroase optiuni de cazare pentru toate gusturile, de la cele mai accesibile tarife pana la cele mai luxoase unitati de cazare pentru pretentiosi. La alegerea pachetelor cu transport inclus, avion sau autocar pentru Fagaras, sunt disponibile pentru rezervare doar anumite hoteluri prestabilite.

   Calatoria cu masina personala reprezinta cea mai avantajoasa solutie cand distanta nu este foarte mare. Turistii pot ajunge in conditii favorabile pana in Fagaras si se pot bucura de libertate in totalitate asupra organizarii vacantei. Spre deosebire de trasele organizate strict si opririle fixe pentru optiunile cu transport autocar sau avion, turistii care aleg sa calatoreasca individual nu depind de nevoile generale de grup si isi programeaza conform preferintelor propriul traseul, opririle, vizite culturale, durata concediului.

   Pentru turistii care aleg ca mijloc de transport masina personala pentru a petrece vacanta in Fagaras trebuie sa isi asume si anumite responsabilitatati: sa verifice starea vehicului inainte de a pleca la un drum lung, sa detina toate documentele necesare legale pentru a calatori in afara tarii, sa lase mijlocul de transport in siguranta in parcari publice sau private.

   Sejururi cu transport individual cu masina proprie Ski Fagaras (Transilvania, Romania) iarna 2020 la cele mai mici preturi. Peste 2 oferte. Rezerva acum online!

   Recomandari turistice pentru Fagaras

   Atractii turistice:
   *Cetatea Făgăraşului
   *Biserica „Sfântul Nicolae”,
   *Biserica reformată
   *Biserica Evanghelică
   *Casa lui Inochentie Micu Klein
   *Muzeul Ţării Făgăraşului