Oferte cazare Garana, Banat Romania 2021
(1 oferte, 149.5LEI - 149.5LEI)

Despre GaranaPrezentare si poze Garana

Garana

Garana este un sat de vacanta numit si Wolsberg, asezat pe o munchie de deal la 935 m altitudine, intr-un peisaj dominat de silueta Semenicului, in judetul Caras-Severin, la 30 km de Resita. Se remarca prin arhitectura specifica satelor de munte germane, satul fiind locuit odinioara de o populatie originara din Muntii Sudeti ai Cehiei.

Garana/Wolfsberg este un soi de paradis. Pierdut de pemi, care-au plecat valuri-valuri în Germania, la fel ca svabii si sasii. Gasit, regasit, inventat, cucerit de cei care, inspirati, au cumparat casele pemilor.

Recomandari turistice pentru Garana

Pentru multi este un refugiu stilat. Pentru miile de melomano-montaniarzi, este locul unde în fiecare august se-ntampla cel mai pitoresc festival de jazz din Romania.

Intrebari frecvente despre Garana

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Garana?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Garana?

Pension Raza De Soare sunt cele mai populare hoteluri din Garana

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Garana?

Pension Raza De Soare sunt cele mai apreciate hoteluri din Garana ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Garana.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Garana?

Pension Raza De Soare sunt cele mai apreciate hoteluri din Garana ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Garana.