Oferte cazare Izvorul Muresului, Transilvania Romania iarna 2023
(2 oferte, 50LEI - 500LEI)
Kaffai Panzio, Izvorul Muresului

Kaffai Panzio

Izvorul Muresului, Transilvania, Romania

  • Fara transport

  Despre Izvorul MuresuluiPrezentare si poze Izvorul Muresului

  Izvorul Muresului

  Izvorul Mureşului este o localitate montană la poalele Hăşmaşului Mare (1793 m), pe versantul sudic al Muntelui Negru (1538 m) staţiune recreativă ce şi-a primit numele de la izvoarele râului Mureş, aflate pe teritoriul localităţii. Staţia de cale ferată reprezintă punctul cel mai înalt (850 m) a căii ferate circulare ce străbate Secuimea. Pe DN 12 se află la 45 km de Miercurea-Ciuc şi 23 km de Gheorgheni, la cumpăna apelor dintre bazinul hidrografic al Mureşului şi Oltului. Izvorul Mureşului este o localitate specifică care are casele înşiruite pe linia drumului naţional, un centru de recreere a tineretului de renume naţional.

  Oferte Izvorul Muresului

  Izvorul Muresului, Transilvania, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Izvorul Muresului sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Izvorul Muresului pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Izvorul Muresului sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Izvorul Muresului oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Izvorul Muresului garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Izvorul Muresului va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte cazare Izvorul Muresului, Transilvania, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

  Recomandari turistice pentru Izvorul Muresului

  - Izvorul Raului Mures
  - Partia de schi Izvorul Muresului
  - Manastirea Izvorul Muresului
  - Pestera de stalacite Sugo

  Intrebari frecvente despre Izvorul Muresului

  Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Izvorul Muresului?

  Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Izvorul Muresului?

  KAFFAI PANZIO sunt cele mai populare hoteluri din Izvorul Muresului