Oferte cazare Lacul Vidraru, Transfagarasan Romania iarna 2023
(2 oferte, 134.8LEI - 134.8LEI)

Afiseaza harta
Hotel Posada Vidraru, Lacul Vidraru

Hotel Posada Vidraru

   Scor 8.5 din 4 comentarii

Lacul Vidraru, Transfagarasan, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport

Despre Lacul VidraruPrezentare si poze Lacul Vidraru

Lacul Vidraru

Pe Transfagarasan, Lacul Vidraru este locul de intalnire a Argesului cu raurile Capra, Buda si a catorva afluenti, raul Doamnei, Cernatul, Topologul. Poate la o prima vedere ai zice ca nu sunt atat de impresionabile dimensiunile lui (suprafata de 870 ha, lungimea de 14 km iar latimea maxima de 2,2 km). Insa, in momentul in care incepi urcusul pe serpentine in jurul lacului, iti dai seama ce usor poti fi pacalit.

Oferte Lacul Vidraru

Lacul Vidraru, Transfagarasan, Romania reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Lacul Vidraru sunt amenajate si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Lacul Vidraru pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Lacul Vidraru sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Lacul Vidraru oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Lacul Vidraru garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Lacul Vidraru va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte cazare Lacul Vidraru, Transfagarasan, Romania iarna 2023 - 2024 - Alege la cel mai Bun Pret si rezerva online prin DirectBooking.ro

Intrebari frecvente despre Lacul Vidraru

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Lacul Vidraru?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt cele mai populare hoteluri din Lacul Vidraru

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Vidraru ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Lacul Vidraru.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Vidraru ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Lacul Vidraru.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Vidraru ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Lacul Vidraru.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt cele mai apreciate hoteluri din Lacul Vidraru cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Lacul Vidraru.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Lacul Vidraru?

Hotel Posada Vidraru sunt hoteluri din Lacul Vidraru ce au acces gratuit la internet