Early Booking Litoral Cap Aurora, Litoralul Romanesc Romania vara 2024
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (6 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel California, Cap Aurora

Hotel California    

   Scor 8.8 din 167 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 27.11.2023

Hotel Opal, Cap Aurora

Hotel Opal    

   Scor 8.5 din 142 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.11.2023

Hotel Topaz, Cap Aurora

Hotel Topaz  

   Scor 8 din 7 comentarii

Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 13.11.2023

Despre Cap AuroraPrezentare si poze Cap Aurora

Cap Aurora

OLIMP - Construită într-o manieră occidentală, staţiunea Olimp are 8.500 locuri de cazare în hoteluri de 3 şi 2 stele şi 500 locuri în camping. Aici se găseşte ansamblul „Amfiteatru, Panoramic, Belvedere”, cel mai mare şi mai frumos complex turistic de pe litoralul românesc. Celelalte hoteluri poartă denumirile provinciilor istorice româneşti: Moldova, Transilvania, Oltenia, Muntenia.
Statiunea Olimp se afla in extremitatea sud-estica a Romaniei, intr-o zona cu o vegetatie relativa bogata, padurea Comorova, pe tarmul Marii Negre, la 7 km nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta.

Black Friday Litoral Cap Aurora

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Cap Aurora, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Cap Aurora.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Cap Aurora vara 2024 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Cap Aurora pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Cap Aurora este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Cap Aurora.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Cap Aurora au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Cap Aurora scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Cap Aurora cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Cap Aurora in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Cap Aurora sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Cap Aurora prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Cap Aurora si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Cap Aurora si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Cap Aurora Romania vara 2024. Peste 3 Oferte First Minute si Inscrieri timpurii Litoral Cap Aurora Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Cap Aurora

Printre posibilitatile de agrement se numara un cinema in aer liber, Teatrul de Vara, Bazarul Neptun, debarcaderul, terenurile polivalente de sport, doua terenuri de minigolf, un parc de distractii, facilitatile pentru sporturi nautice si un sat de vacanta. Restaurantele ofera o bogata varietate de preparate culinare autohtone, specialitati din peste si programe folclorice. Exista posibilitati diverse de practicare a sporturilor nautice pe mare sau pe lacul Neptun.

Intrebari frecvente despre Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Cap Aurora?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal, Hotel Topaz sunt cele mai populare hoteluri din Cap Aurora

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal, Hotel Topaz sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora?

Hotel California, Hotel Opal sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Cap Aurora?

Hotel Opal sunt hoteluri din Cap Aurora ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Cap Aurora.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Cap Aurora?

Hotel Opal, Hotel Topaz sunt hoteluri din Cap Aurora ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Cap Aurora?

Hotel California sunt cele mai apreciate hoteluri din Cap Aurora cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Cap Aurora.