Last Minute Litoral Costinesti, Litoralul Romanesc Romania vara 2023
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 254.3LEI - 389.2LEI)

Afiseaza harta
Hotel Atena, Costinesti

Hotel Atena  

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Fara transport
Hotel Intim , Costinesti

Hotel Intim   

   Scor 10 din 1 comentarii

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.08.2023

Despre CostinestiPrezentare si poze Costinesti

Costinesti

Costinesti , capitala tineretii de pe litoral, este statiunea turistica estivala cu cele mai diverse si numeroase elemente ce o disting de celelalte perle din siragul statiunilor de vacanta de pe malul romanesc al Marii Negre.

Costinestiul este cel mai mare centru estival de vacante pentru tineret. Dupa cateva zile petrecute in statiune turistul isi da seama de un alt specific al Costinestiului: buna dispozitie. Modul de viata tineresc si tonifiant de aici nu poate fi intalnit in alte statiuni de pe litoral. Statiunea tineretului de pe litoral, pe care pliantele turistice au inceput sa o descrie cu patru decenii in urma, ca fiind o tabara de corturi cu amenajari minime, se inscrie in prezent pe coordonatele marilor vacante estivale.

Last Minute Litoral Costinesti

Direct Booking

Last Minute Litoral Costinesti Romania vara 2023 - 2024. Peste 2 Oferte Last Minute Litoral Costinesti Litoralul Romanesc cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Costinesti

Obiective turistice Costinesti
Obelixul de la plaja, Canalul si lacul Costinesti, Epava, Golful Francez, Schitul de Maici, Pescaria, Plaja Nudistilor, Discoteca Tineretului, Disco Ring.

BANII LICHIZI
Păstraţi banii şi valorile pe care le deţineţi în seiful hotelului. Luaţi cu dumneavoastră numai sumele strict necesare unor plăţi curente!

BAGAJELE
Trebuie supravegheate în permanenţă, mai ales în locurile aglomerate sau în mijloacele de transport în comun.

TAXI
Evitaţi taxiurile fără însemne de firme sau care nu au aparat pentru indicarea sumei datorate pentru călătorie!

SCHIMB VALUTAR
Garanţia unui schimb valutar corect, lipsit de riscuri, este asigurată numai de casele de schimb autorizate.

PRIETENIILE DE OCAZIE
Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute! Printre amabili şi binevoitori, puteţi întâlni şi escroci.

PROSTITUŢIA
Este ilegală. Prostituatele vă pot transforma uşor în victima unui furt sau a unei escrocherii.

POLIŢIA
Pentru obţinerea unor informaţii puteţi apela oricând la poliţiştii în uniformă. NU ARĂTAŢI NICIODATĂ BANII PE STRADĂ NICI CHIAR CELOR CARE PRETIND CĂ SUNT POLIŢIŞTI. Solicitaţi ca orice problemă să fie rezolvată la secţia de poliţie.

JOCURILE DE NOROC
Refuzaţi să participaţi la jocurile de noroc de pe stradă! Veţi fi întotdeauna păcăliţi şi vă veţi pierde banii.

DACA SUNTEŢI VICTIMA UNEI INFRACŢIUNI
Apelaţi numai la poliţie! Reţineţi cât mai multe date despre circumstanţele în care s-a petrecut evenimentul şi persoanele implicate şi veţi face astfel mai uşoara descoperirea infractorilor şi recuperarea bunurilor dumneavoastră.

Intrebari frecvente despre Costinesti

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Costinesti?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort, Hotel Forum, ANACRIS, Hostel Perla Costinesti, Hotel Regal sunt cele mai populare hoteluri din Costinesti

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort, Hotel Regal, PENSIUNEA CASA GALBENA COSTINESTI, Hotel Vraja Marii, Mario Residence sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Costinesti?

Hotel Regal, PENSIUNEA CASA GALBENA COSTINESTI, Mario Residence, Hellen Residence, Hotel Stefania sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce au piscina exterioara din Costinesti?

Hotel Regal, Pensiune Sfanta Elena De La Mare sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti ce au piscina exterioara. Mai multe hotelurile ce au piscina exterioara din Costinesti.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Costinesti?

Vox Maris Grand Resort, Hostel Pierre, Pensiunea Maria, Pensiunea Trident Costinesti, Pensiunea Iubesc Marea sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Costinesti.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Costinesti?

ANACRIS, Hotel Vraja Marii, Complex Marinn , La Vila Maria, Hotel Atena sunt cele mai apreciate hoteluri din Costinesti cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Costinesti.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Costinesti?

Hotel Forum, Mario Residence, Vila Victoria, Vila Sarofin, Hotel Atena sunt hoteluri din Costinesti ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Costinesti.