Vacante Litoral Costinesti, Litoralul Romanesc Romania vara 2017
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte)

Afiseaza harta
Vila Victoria, Costinesti

Vila Victoria  

   Scor 7.4 din 4 comentarii

Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 09.01.2017

  Hotel Forum, Costinesti

  Hotel Forum    

     Scor 9.1 din 6 comentarii

  Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport

     Ultima rezervare: 22.02.2017

   Vox Maris Grand Resort, Costinesti

   Vox Maris Grand Resort

      Scor 6.5 din 8 comentarii

   Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

    • Fara transport

      Ultima rezervare: 17.01.2017

    Hotel Tiberius, Costinesti

    Hotel Tiberius

       Scor 9.4 din 1 comentarii

    Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

     • Fara transport
     Hotel Pierre, Costinesti

     Hotel Pierre

        Scor 9.2 din 2 comentarii

     Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

      • Fara transport

        Ultima rezervare: 09.12.2016

      Hotel Intim , Costinesti

      Hotel Intim

      Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

       • Fara transport
       Stefania, Costinesti

       Stefania

       Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania

        • Fara transport

        Despre CostinestiPrezentare si poze Costinesti

        Costinesti

        Costinesti , capitala tineretii de pe litoral, este statiunea turistica estivala cu cele mai diverse si numeroase elemente ce o disting de celelalte perle din siragul statiunilor de vacanta de pe malul romanesc al Marii Negre.

        Costinestiul este cel mai mare centru estival de vacante pentru tineret. Dupa cateva zile petrecute in statiune turistul isi da seama de un alt specific al Costinestiului: buna dispozitie. Modul de viata tineresc si tonifiant de aici nu poate fi intalnit in alte statiuni de pe litoral. Statiunea tineretului de pe litoral, pe care pliantele turistice au inceput sa o descrie cu patru decenii in urma, ca fiind o tabara de corturi cu amenajari minime, se inscrie in prezent pe coordonatele marilor vacante estivale.

        Vacante litoral Costinesti

        Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Costinesti, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Costinesti incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

        Oferta hoteliera pentru Litoral Costinesti este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Costinesti sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Costinesti sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Costinesti, Early Booking litoral Costinesti, Last Minute litoral Costinesti, Programe si Oferte Speciale litoral Costinesti.

        Costinesti este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Costinesti. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Costinesti cu servicii minime pana la resorturi de lux din Costinesti cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Costinesti cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

        Hotelurile din Costinesti dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Costinesti pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Costinesti unde pot gasi liniste si destindere.

        Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Costinesti oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Costinesti ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

        Vacante Direct Booking - Nu rata reducerile targului de turism. Vacante Litoral Costinesti (Litoralul Romanesc, Romania) vara 2017 - Alege din 10 oferte de vacanta disponibile cu Pensiune completa si Demipensiune, cu discount pana la 20% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

        Recomandari turistice pentru Costinesti

        Obiective turistice Costinesti
        Obelixul de la plaja, Canalul si lacul Costinesti, Epava, Golful Francez, Schitul de Maici, Pescaria, Plaja Nudistilor, Discoteca Tineretului, Disco Ring.

        BANII LICHIZI
        Păstraţi banii şi valorile pe care le deţineţi în seiful hotelului. Luaţi cu dumneavoastră numai sumele strict necesare unor plăţi curente!

        BAGAJELE
        Trebuie supravegheate în permanenţă, mai ales în locurile aglomerate sau în mijloacele de transport în comun.

        TAXI
        Evitaţi taxiurile fără însemne de firme sau care nu au aparat pentru indicarea sumei datorate pentru călătorie!

        SCHIMB VALUTAR
        Garanţia unui schimb valutar corect, lipsit de riscuri, este asigurată numai de casele de schimb autorizate.

        PRIETENIILE DE OCAZIE
        Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute! Printre amabili şi binevoitori, puteţi întâlni şi escroci.

        PROSTITUŢIA
        Este ilegală. Prostituatele vă pot transforma uşor în victima unui furt sau a unei escrocherii.

        POLIŢIA
        Pentru obţinerea unor informaţii puteţi apela oricând la poliţiştii în uniformă. NU ARĂTAŢI NICIODATĂ BANII PE STRADĂ NICI CHIAR CELOR CARE PRETIND CĂ SUNT POLIŢIŞTI. Solicitaţi ca orice problemă să fie rezolvată la secţia de poliţie.

        JOCURILE DE NOROC
        Refuzaţi să participaţi la jocurile de noroc de pe stradă! Veţi fi întotdeauna păcăliţi şi vă veţi pierde banii.

        DACA SUNTEŢI VICTIMA UNEI INFRACŢIUNI
        Apelaţi numai la poliţie! Reţineţi cât mai multe date despre circumstanţele în care s-a petrecut evenimentul şi persoanele implicate şi veţi face astfel mai uşoara descoperirea infractorilor şi recuperarea bunurilor dumneavoastră.