Vacante Litoral Eforie Sud, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral× (38 oferte, 248.2LEI - 720.2LEI)

Afiseaza harta
Hotel Casa Elenis, Eforie Sud

Hotel Casa Elenis

Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport
  Rooms To Rent Genius, Eforie Sud

  Rooms To Rent Genius

  Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport
   Vila Eminescu, Eforie Sud

   Vila Eminescu

   Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

    • Fara transport

      Ultima rezervare: 30.06.2021

    Plaja Azur, Eforie Sud

    Plaja Azur

    Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

     • Fara transport
     Vilele Florida Si Miami, Eforie Sud

     Vilele Florida Si Miami  

     Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

     • Hotel cu parcare proprie  
     • Fara transport
     Hotel Oltenia, Eforie Sud

     Hotel Oltenia

     Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

      • Fara transport
      Dia Vavezi, Eforie Sud

      Dia Vavezi

      Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

       • Fara transport
       Villa Favorita, Eforie Sud

       Villa Favorita

       Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania

        • Fara transport

        Despre Eforie SudPrezentare si poze Eforie Sud

        Eforie Sud

        Eforie Sud s-a numit, intre cele doua razboaie mondiale, Carmen Sylva, dupa pseudonimul de poeta al reginei Elisabeta a României. Devenita statiune in 1912, Eforie Sud Statiunea se distinge printr-un promontoriu de calcar si o faleza care atinge pe alocuri 35 de metri.

        Eforie Sud este o statiune estivala integrata orasului Eforie, aflata in extremitatea sud-estica a Romaniei, pe fasia de litoral cuprinsa intre Marea Neagra si Lacul Techirghiol, la 8-20 m peste nivelul marii, la 5 km distanta de Eforie Nord si la 19 km distanta de Constanta.

        Plaja ingusta este intinsa pe o lungime de 2 kilometri la picioarele falezei care la Eforie Sud atinge cea mai mare inaltime dintre toate statiunile.

        Vacante litoral Eforie Sud

        Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Eforie Sud, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Eforie Sud incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

        Oferta hoteliera pentru Litoral Eforie Sud este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Eforie Sud sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Eforie Sud sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Eforie Sud, Early Booking litoral Eforie Sud, Last Minute litoral Eforie Sud, Programe si Oferte Speciale litoral Eforie Sud.

        Eforie Sud este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Eforie Sud. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Eforie Sud cu servicii minime pana la resorturi de lux din Eforie Sud cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Eforie Sud cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

        Hotelurile din Eforie Sud dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Eforie Sud pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Eforie Sud unde pot gasi liniste si destindere.

        Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Eforie Sud oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Eforie Sud ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

        Vacante Litoral Eforie Sud (Litoralul Romanesc, Romania) vara 2021 - Alege din 38 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, cu discount pana la 25% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

        Recomandari turistice pentru Eforie Sud

        Obiective turistice
        Atractia principala a statiunii o reprezinta „Baile Reci” cu namol, complet modernizate. In Eforie Sud exista si un Sanatoriu pentru copii cu afectiuni reumatologice cu regim permanent, care trateaza in principal slabiciunea fizica si rahitismul. Statiunea se mai distinge printr-un promontoriu de calcar si prin faleza de la a carei inaltime se deschide o splendida panorama. Teatru in aer liber, bazele de agrement si posibilitatile de practicare a sporturilor nautice.