Vacante Litoral Mangalia, Litoralul Romanesc Romania vara 2018
Filtre: Categorie: Litoral× (10 oferte, 350LEI - 1236.9LEI)

Afiseaza harta
Hotel Paradiso, Mangalia

Hotel Paradiso    

   Scor 8.7 din 6 comentarii

Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu piscina interioara  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 18.02.2018

Hotel Corsa, Mangalia

Hotel Corsa  

   Scor 8.6 din 5 comentarii

Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

 • Hotel cu All Inclusive  
 • Fara transport

  Ultima rezervare: 26.01.2018

Hotel Mera Brise, Mangalia

Hotel Mera Brise

Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport

    Ultima rezervare: 19.02.2018

  Hotel Laguna, Mangalia

  Hotel Laguna

  Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport

     Ultima rezervare: 04.02.2018

   Hotel Solymar, Mangalia

   Hotel Solymar

      Scor 9.9 din 1 comentarii

   Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport
   Hotel New Belvedere, Mangalia

   Hotel New Belvedere

   Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

   • Hotel cu parcare proprie  
   • Fara transport
   Hotel President, Mangalia

   Hotel President

   Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

   • Hotel cu plaja privata  
   • Fara transport
   Msr Port Hotel, Mangalia

   Msr Port Hotel

   Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

   • Hotel cu Pensiune completa  
   • Fara transport
   Msr Port Hotel, Mangalia

   Msr Port Hotel

   Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

    • Fara transport
    Marailis, Mangalia

    Marailis

    Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania

     • Fara transport

     Despre MangaliaPrezentare si poze Mangalia

     Mangalia

     Mangalia, cea mai sudică staţiune de pe litoralul Mării Negre, are o climă dulce, asemănătoare cu cea mediteraneană, ceea ce face ca primăvara să sosească mai devreme, iar toamna să întârzie aici mai mult. Mangalia este singura staţiune maritimă care deţine izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale şi radioactive, folosite din antichitatea romană).

     Vacante litoral Mangalia

     Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Mangalia, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Mangalia incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

     Oferta hoteliera pentru Litoral Mangalia este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Mangalia sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Mangalia sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Mangalia, Early Booking litoral Mangalia, Last Minute litoral Mangalia, Programe si Oferte Speciale litoral Mangalia.

     Mangalia este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Mangalia. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Mangalia cu servicii minime pana la resorturi de lux din Mangalia cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Mangalia cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

     Hotelurile din Mangalia dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Mangalia pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Mangalia unde pot gasi liniste si destindere.

     Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Mangalia oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Mangalia ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

     Vacante Litoral Mangalia (Litoralul Romanesc, Romania) vara 2018 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, cu discount pana la 25% si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

     Recomandari turistice pentru Mangalia

     Obiective turistice:
     Portul Turistic Mangalia este singurul port turistic la Marea Neagră amenajat cu fonduri europene nerambursabile destinat ambarcațiunilor de agrement, la standarde tehnice și de calitate europene.

     Herghelia Mangalia este situată la 3 km nord de Municipiul Mangalia şi la numai 500 m de malul vestic al Mării Negre.
     Muzeul de Arheologie „Callatis” Mangalia Primele cercetări de arheologie la Mangalia au fost întreprinse de către C. Butculescu, urmat de inginerul topometru Pamfil Polonic.

     Mormântul creştin cu psalmi Acest mormânt a fost descoperit în marea necropolă a cetăţii Callatis databilă în epoca romano-bizantină şi aparţine categoriei de morminte de tip hypogeu.

     Complexul funerar tumular de la Movila Documaci
     Geamia “ ESMAHAN SULTAN". Istoric Moscheea a fost construită în anul 1525 de fiica sultanului Selim al II-lea(1566-1575), care era soţia lui Sokollu Mehmed Paşa, vizirul tatălui său. Geamia este înconjurată de un cimitir musulman.

     EDIFICIUL BIZANTIN
     LACUL MANGALIA Între mlaştina Mangalia şi Saturn se află o porţiune de plajă lată şi primitoare.
     Mormântul cu papirus

     Muzeul Marinei În august 2004, într-o clădire a cazarmei dezafectate au început lucrările de reparaţii şi de organizare a instituţiei muzeale este conceput ca un muzeu al tehnicii navale.

     PĂDUREA COMOROVA

     PEŞTERA MOVILE

     PEŞTERA LIMANU