Early Booking Litoral Navodari, Litoralul Romanesc Romania vara 2021
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Early Booking× (2 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Nautic Luxury Club, Navodari

Nautic Luxury Club  

   Scor 9 din 6 comentarii

Navodari, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu loc de joaca pentru copii  
  • Autocar (29.04 - 14.09.2021)
  • Fara transport
Nautic Sport Club , Navodari

Nautic Sport Club   

   Scor 9.8 din 6 comentarii

Navodari, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Autocar (29.04 - 14.09.2021)
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 31.12.2020

Despre NavodariPrezentare si poze Navodari

Navodari

Oraşul Năvodari este situat în zona centrală a judeţului Constanţa, pe malul de sud al lacului Tasaul şi pe istmul dintre acesta şi lacul Siutghiol. Se află la o distanţă de 15 km de municipiul Constanţa, având ca vecini la Nord - Lacul Tasaul si satul Sibioara, la Sud - Lacul Siutghiol si staţiunea Mamaia, la Vest - localitatea Lumina, iar la Est - Marea Neagră.

Early Booking Litoral Navodari

Conceptul de Early Booking sau Inscrierea timpurie consta in rezervarea cu mult timp inainte a pachetelor turistice. Prin aceasta modalitate de rezervare cu multe luni in avans a pachetelor turistice pentru Litoral Navodari, Litoralul Romanesc, Romania puteti beneficia de reduceri considerabile la vacantele Litoral Navodari.

Ofertele turistice Early Booking Litoral Navodari vara 2021 sunt disponibile cu mult timp inainte de inceperea sezonului. Conform politicii hoteliere reducerile la ofertele Early Booking Litoral Navodari pot atinge procentul de pana la 40%. Marele avantaj al acestor inscrieri timpurii Litoral Navodari este de a plati mai putin din valoarea pachetului turistic cu 10-40% fata de tariful achitat in mod normal daca achizitionati sejurul in timpul sezonului. Un alt avantaj al acestor inscrieri timpurii este ca veti gasi mai mult ca sigur camere disponbile la hotelul unde doriti sa va petreceti vacanta in Navodari.

Reducerile timpurii aplicate la tarifele unui sejur Litoral Navodari au anumite conditii speciale precum data limita de plata integrala ce este stabilita de unitatile hoteliere. Reducerile Early Booking pentru Litoral Navodari scad in procente in general dupa fiecare luna si se incheie cand incepe sezonul estival sau atunci cand hotelul ne informeaza ca au oprit de la vanzare ofertele cu discount Early Booking.

In general in cazul ofertelor pentru Litoral Navodari cu reduceri Early Booking trebuie sa achitati un avans de 30% in momentul in care va confirmam disponibilitatea in baza unei facturi de avans iar diferenta trebuie achitat pana la data limita stabilita de hotelul din Navodari in oferta Early Booking.

La majoritatea ofertele Early Booking pentru Litoral Navodari sunt acceptate modificari sau anulari ale rezervarilor efectuate din timp pana la data limita de plata integrala fara sa se aplice alte penalitati.

Rezervarea vacantei pentru Litoral Navodari prin programul Early Booking constituie un mare avantaj, deoarece va puteti orienta din timp catre hotelul dorit si perioada dorita. In perioada inscrierilor timpurii exista in sistem disponibilitati (allotment) la hoteluri din Navodari si acest lucru reprezinta un beneficiu pentru turistii care au perioada fixa de concediu fara flexibilitate. In plus, turistii au suficient timp pentru a-si organiza vacanta, sa se informeze asupra destinatiei, locurilor si obiectivelor turistice ce pot fi vizitate in Navodari si au siguranta ca totul este pus la punct din timp.

Early Booking Litoral Navodari Romania vara 2021. Peste 2 Oferte Inscrieri timpurii Litoral Navodari Litoralul Romanesc cu discount pana la 15%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Navodari

Sunt organizate excursii la principalele puncte de atractie din zona: Litoralul Marii Negre, Muzeul Marinei, Acvariu, Planetariu, Muzeul Roman cu mozaic, Muzeul de arheologie, Cetatea Histria, Monumentul de la Adamclisi, Delta Dunarii, Podgoria Murfatlar, Herghelia de la Mangalia

Intrebari frecvente despre Navodari

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Navodari?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Navodari?

Vila La Mer Mamaia Nord, Nautic Luxury Club, Marina Bay Boutique, ALEZZI BEACH RESORT, Nautic Sport Club sunt cele mai populare hoteluri din Navodari

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Navodari?

Nautic Luxury Club, Nautic Sport Club , Hostel Hostel Camin C3 Pamira Tabara Pentru Tineret, Hotel Marina Surf, MYKONOS MAMAIA BOUTIQUE VILLA HOSTEL sunt cele mai apreciate hoteluri din Navodari ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Navodari.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Navodari?

Vilele Liliana Mamaia Nord sunt cele mai apreciate hoteluri din Navodari ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Navodari.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Navodari?

Nautic Luxury Club, ALEZZI BEACH RESORT, Nautic Sport Club sunt cele mai apreciate hoteluri din Navodari cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Navodari.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Navodari?

Vila La Mer Mamaia Nord, Nautic Luxury Club, Nautic Sport Club , Vilele Liliana Mamaia Nord sunt hoteluri din Navodari ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Navodari?

Vilele Liliana Mamaia Nord sunt hoteluri din Navodari ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Navodari.