Last Minute Litoral Olimp, Litoralul Romanesc Romania vara 2019
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (4 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Majestic, Olimp

Hotel Majestic    

   Scor 8.6 din 31 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 19.07.2019

Hotel Pam Beach, Olimp

Hotel Pam Beach    

   Scor 8.8 din 37 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.07.2019

Hotel Cocor, Olimp

Hotel Cocor    

   Scor 8.7 din 21 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu All Inclusive  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 22.07.2019

Hotel Banat, Olimp

Hotel Banat    

   Scor 7.7 din 9 comentarii

Olimp, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.07.2019

Despre OlimpPrezentare si poze Olimp

Olimp

Statiunea Olimp este situata pe tarmul Marii Negre, la 7 km. nord de orasul Mangalia. Numeroasele hoteluri amenajate elegant poarta numele unor provincii istorice romanesti (H.Banat, H.Transilvania, H.Maramures, H.Oltenia, H. Muntenia, H.Moldova, H.Dobrogea etc.). Statiunea constituie, de fapt, o parte a Statiunii Neptun.

Hotelurile sunt asezate de-a lungul marii pe un dig natural la 20-30 m deasupra nivelului marii. Statiunea este un loc ideal atat pentru vacante cat si pentru tratament si dispune de plaje inguste recuperate din mare prin crearea de golfuri artificiale cat si de nisip de cea mai buna calitate.

Last Minute Litoral Olimp

Direct Booking

Last Minute Litoral Olimp Romania vara 2019. Oferte Last Minute Litoral Olimp Litoralul Romanesc cu discount pana la 20%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Olimp

Posibilitatile de relaxare si distractii sunt multiple : restaurante cu un bogat specific traditional sau international, baruri, piscine, terase, cluburi de noapte si discoteci. Luxul si calitatea se regasesc peste tot: in restaurante, baruri, cluburi, discoteci, pe terenurile polivalente de sport, la piscine, la Teatrul de Vara, in parcul de distractii, in facilitatile de practicare a sporturilor nautice sau in magazine. Totul respira eleganta, nici un detaliu nu a fost omis. Restaurantele ofera cele mai diverse preparate culinare autohtone si internationale, specialitati din peste si chiar programe folclorice. Cele mai renumite sunt „Calul Balan”, care serveste specialitati culinare autohtone, „Crama Neptun”, o oprire in cadru rustic si restaurantul „Insula”, avand ca tipic meniul cu preparate de peste.