Vacante Litoral Techirghiol, Litoralul Romanesc Romania vara 2018
Filtre: Categorie: Litoral× (8 oferte, 173.3LEI - 863.1LEI)

Afiseaza harta
Hotel Sfanta Maria, Techirghiol

Hotel Sfanta Maria

Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Fara transport
  Pensiunea Rosiem House, Techirghiol

  Pensiunea Rosiem House

  Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Pensiune completa  
  • Fara transport
  Pensiunea Daria, Techirghiol

  Pensiunea Daria

  Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Vila Campina, Techirghiol

  Vila Campina

  Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
  Vila Alexia, Techirghiol

  Vila Alexia

  Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport
  Vile Nenominalizate 2 Stele, Techirghiol

  Vile Nenominalizate 2 Stele

  Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

   • Fara transport
   Vile Nenominalizate 3 Stele, Techirghiol

   Vile Nenominalizate 3 Stele

   Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

    • Fara transport
    Complex Turistic Anina, Techirghiol

    Complex Turistic Anina

       Scor 9.4 din 2 comentarii

    Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania

    • Hotel cu Internet wireless  
    • Avion (18.06 - 10.09.2018)
    • Fara transport

      Ultima rezervare: 14.06.2018

    Despre TechirghiolPrezentare si poze Techirghiol

    Techirghiol

    Techirghiol este un oras in extrmitatea de sud-est a Romaniei (jud. Constanta), situat pe malul lacului Techirghiol (12 km patrati, adancime de 10-15 m), la 16 km de orasul Constanta, aproape de Marea Neagra.

    Legenda formarii acestui oras spune ca un batran olog si orb a ajuns odata cu magarul sau, din greseala, in malul acestui lac. S-a chinuit batranul ore in sir sa iasa din noroiul mirositor, dar bidiviul incapatanat nici ca voia sa se miste, malul acela exercitand o tainica atractie asupra sa. Mare a fost insa mirarea si bucuria batranului cand, iesind din lac, si-a dat seama ca ochii sai puteau distinge din nou o geana de lumina, iar picioarele sale, de multa vreme neputincioase, incepusera sa-l asculte.

    Vacante litoral Techirghiol

    Fiecare turist se poate bucura de o vacanta de vara perfecta pe litoral in Techirghiol, Litoralul Romanesc, Romania, indiferent de varsta sau exigenta. Sezonul estival litoral Techirghiol incepe din mai si se termina in septembrie – octombrie, in functie de conditiile climatice favorabile pentru plaja.

    Oferta hoteliera pentru Litoral Techirghiol este diversa si accesibila pentru orice turist. Majoritatea unitatilor de cazare pentru litoral Techirghiol sunt situate pe plaja sau au acces la plaja. Pachetele turistice pentru sezonul de vara pentru litoral Techirghiol sunt foarte atractive si turistii le pot achizitiona cu tarife promotionale: oferte First Minute litoral Techirghiol, Early Booking litoral Techirghiol, Last Minute litoral Techirghiol, Programe si Oferte Speciale litoral Techirghiol.

    Techirghiol este ideala pentru cei care aspira la o vacanta de relaxare pe litoral sau la una dinamica in functie de alegerea hotelului din Techirghiol. Turistii au la dispozitie hoteluri cochete din Techirghiol cu servicii minime pana la resorturi de lux din Techirghiol cu posibilitati variate de entertainment. Conform preferintelor, se poate rezerva cazare in Techirghiol cu masa mic dejun, demipensiune, pensiune complete, All Inclusive sau Ultra All Inclusive.

    Hotelurile din Techirghiol dispun de numeroase facilitati pentru familii cu copii: camere spatioase in care copii au gratuitate pana la 13 ani, topogane, locuri de joaca, cluburi pentru copii, animatie, piscine cu sectiune speciala pentru cei mici. Pentru tinerii care doresc sa se distreze in Techirghiol pot gasi cluburi, discoteci, pub-uri, terase, aquapark-uri, sporturi acvatice. Pentru cei care doresc sa evadeze din mediul urban aglomerat si tumultuous, se pot relaxa la unitatile hoteliere de pe litoral din Techirghiol unde pot gasi liniste si destindere.

    Majoritatea hotelurilor de pe litoral din Techirghiol oferta sezloguri gratuit la piscina exterioara iar unele hoteluri ce au acces direct pe plaja din Techirghiol ofera si sezloguri gratuite la plaja in pachetul de All Inclusive.

    Vacante Litoral Techirghiol (Litoralul Romanesc, Romania) vara 2018 - Alege din 8 oferte de vacanta disponibile cu Demipensiune si Pensiune completa, si rezerva online prin DirectBooking.ro! Cele mai Bune Preturi!

    Recomandari turistice pentru Techirghiol

    Techirghiolul este cunoscut ca fiind o oazã de sãnãtate trupeascã si sufleteascã. O completare fericitã, spiritualã, o gãsim în imediata vecinãtate a sanatoriului, la MÃNÃSTIREA SFÂNTA MARIA. Din verandele încãrcate cu muscate si trandafiri ne întâmpinã mãicute milostive, cu dragoste de Dumnezeu si de oameni. Bisericuta din lemn îsi are sorgintea în inima Maramuresului, fiind strãmutatã ulterior la stâna regalã de la Sinaia. În interiorul acestei bisericute s-a închinat, copil fiind, Majestatea Sa, Regele Mihai. A fost adusã la Techirghiol în anul 1951. În interiorul mãnãstirii puteti vizita un mic, dar deosebit de însemnat muzeu al crestinismului dobrogean.

    Excursii se pot face în statiunile de pe litoral, în orasul Constanta si în alte zone interesante atât din punct de vedere cultural cât si geografic, din împrejurimile Constantei si ale Techirghiolulu