Last Minute Litoral Vama Veche, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoral×Oferte speciale: Last Minute× (1 oferte, 104LEI - 104LEI)

Afiseaza harta
Hotel Laguna, Vama Veche

Hotel Laguna  

   Scor 7.6 din 1 comentarii

Vama Veche, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

Despre Vama VechePrezentare si poze Vama Veche

Vama Veche

Vama Veche este situat la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

Vama Veche este o statiune in continua transformare – un lucru rau dupa unii – aici s-a construit foarte mult in ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton. Nu trebuie uitat totusi ca „spiritul” tine mai mult de oamenii care populeaza Vama Veche si mai putin de constructiile inconjuratoare.

Last Minute Litoral Vama Veche

Direct Booking

Last Minute Litoral Vama Veche Romania vara 2022. Oferte Last Minute Litoral Vama Veche Litoralul Romanesc cu discount pana la 10%. Rezerva acum online prin DirectBooking.ro !

Recomandari turistice pentru Vama Veche

Principalele atractii se gasesc in mijlocul plajei unde sunt diferite terase, discotecile sunt de foarte buna calitate, plaja este lata in unele zone atinge 200m latime, detine zone in care se practica topless si nudism de aceea nu recomandam sa mergeti cu copii mici.

Intrebari frecvente despre Vama Veche

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vama Veche?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel The Old Border, Hotel Laguna, Hotel Artelier, Hotel Club D Or sunt cele mai populare hoteluri din Vama Veche

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Vama Veche?

Hotel Laguna, Hotel Artelier, Spot Vama Veche, Hotel Bourbon, Hostel Bazart sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Bourbon, Vilele Marii Vama Veche, Vila Maya, PENSIUNEA MAC sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Vama Veche.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Laguna, Hotel Club D Or, Hotel Jakuzzi, Vilele Marii Vama Veche sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel The Old Border, Hotel Laguna, Hotel Artelier, Hotel Club D Or sunt hoteluri din Vama Veche ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile cele mai apreciale cu plaja proprie din Vama Veche?

Hostel Sea Star, Goa Sunrise sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche cu acces direct la pe plaja. Mai multe hotelurile cu acces direct la plaja din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Vama Veche?

Hotel Sara, Hotel Bourbon, Hostel Bazart, Vila Maya, CASA MADERA sunt hoteluri din Vama Veche ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Vama Veche.