Litoralul Pentru Toti Vama Veche, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoralul pentru toti× (1 oferte, 50LEI - 500LEI)

Afiseaza harta
Hotel Jakuzzi, Vama Veche

Hotel Jakuzzi  

   Scor 9 din 4 comentarii

Vama Veche, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

Despre Vama VechePrezentare si poze Vama Veche

Vama Veche

Vama Veche este situat la o distanta de 7 km de 2 Mai si la 12 km de Mangalia. La Vama Veche se poate ajunge de la Mangalia, care este punctul terminus al caii ferate, cu ajutorul microbuzelor care se pot lua din gara sau cu masina proprie pe drumul national E 87.

Vama Veche este o statiune in continua transformare – un lucru rau dupa unii – aici s-a construit foarte mult in ultimii ani, iar „spiritul” s-a pierdut printre tonele de moloz si beton. Nu trebuie uitat totusi ca „spiritul” tine mai mult de oamenii care populeaza Vama Veche si mai putin de constructiile inconjuratoare.

Recomandari turistice pentru Vama Veche

Principalele atractii se gasesc in mijlocul plajei unde sunt diferite terase, discotecile sunt de foarte buna calitate, plaja este lata in unele zone atinge 200m latime, detine zone in care se practica topless si nudism de aceea nu recomandam sa mergeti cu copii mici.

Intrebari frecvente despre Vama Veche

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Vama Veche?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Vama Veche?

Hotel Jakuzzi sunt cele mai populare hoteluri din Vama Veche

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche?

Hotel Jakuzzi sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Vama Veche.

Care sunt hotelurile ce ofera sezlonguri la plaja din Vama Veche?

Hotel Jakuzzi sunt cele mai apreciate hoteluri din Vama Veche ce oferta sezlonguri la plaja. Mai multe hoteluri ce ofera sezlonguri la plaja din Vama Veche.