Litoralul Pentru Toti Venus, Litoralul Romanesc Romania vara 2022
Filtre: Categorie: Litoralul pentru toti× (5 oferte, 344.8LEI - 1000LEI)

Afiseaza harta
Hotel Sanda, Venus

Hotel Sanda    

   Scor 8.7 din 70 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel pentru familii cu copii  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 14.01.2022

Hotel Irina Fost Hotel Skiathos , Venus

Hotel Irina Fost Hotel Skiathos     

   Scor 8.3 din 29 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel aproape de plaja  
  • Fara transport
Hotel Corina, Venus

Hotel Corina    

   Scor 8.2 din 19 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 02.01.2022

Hotel Anca Fost Hotel Thasos , Venus

Hotel Anca Fost Hotel Thasos     

   Scor 8.2 din 8 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu parcare proprie  
  • Fara transport
Hotel Dana, Venus

Hotel Dana

   Scor 8.7 din 17 comentarii

Venus, Litoralul Romanesc, Romania

  • Hotel cu Internet wireless  
  • Fara transport

  Ultima rezervare: 23.12.2021

Despre VenusPrezentare si poze Venus

Venus

Statiunea Venus este situata in judetul Constanta, pe tarmul Marii Negre, la 3-20 m altitudine, intre statiunile Saturn si Cap Aurora, la 3 km nord de municipiul Mangalia, de care apartine administrativ si la 41 km sud de municipiul Constanta..

Venus, statiunea care poarta numele zeitei frumusetii, a fost construtia in anul 1972 si cuprinde hoteluri cochete, inconjurate de gradini, aproape fiecare purtand un nume de fete. Moderne si confortabile, hotelurile din Venus au fost ani de-a randul preferate de turistii straini, in special germani, care se bucurau aici de conditii excelente la tarife foarte mici.

Recomandari turistice pentru Venus

Statiunea Venus este recomandata atat pentru persoanele sanatoase care pot beneficia de cura heliomarina in timpul vacantelor de vara, cat si pentru tratamentul unor afectiuni reumatismale degenerative, posttraumatice, al unor stari de anemie secundara, de debilitate, rahitism, al unor boli dermatologice, endocrine, ginecologice etc.Baza de tratament de la hotel Mezotermale este dotata cu aparatura performanta si beneficiaza de serviciile unui doctor recunoscut pe plan mondial.Tratamentele cu namol sapropelic si bai sulfuroase au transformat statiunea dintr-o statiune estivala intr-o statiune balneoclimaterica de interes national.

Intrebari frecvente despre Venus

Care sunt hotelurile ce accepta tickete de vacanta din Venus?

Pentru toate hotelurile afisate in site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Venus?

Hotel Sanda, Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Corina, Hotel Anca fost Hotel Thasos , Hotel Dana sunt cele mai populare hoteluri din Venus

Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Venus?

Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Anca fost Hotel Thasos , Hotel Dana sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Venus.

Care sunt hotelurile ce au parcare proprie gratuita din Venus?

Hotel Sanda, Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Corina, Hotel Anca fost Hotel Thasos sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus ce au parcare proprie gratuita in limita disponibilitatii. Mai multe hoteluri ce au parcare proprie din Venus.

Care sunt hotelurile cu loc de joaca pentru copii din Venus?

Hotel Sanda, Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Corina, Hotel Anca fost Hotel Thasos , Hotel Dana sunt cele mai apreciate hoteluri din Venus cu loc de joaca pentru copii. Mai multe hoteluri cu loc de joaca pentru copii din Venus.

Care sunt hotelurile ce au acces internet wi-fi gratuit din Venus?

Hotel Sanda, Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Corina, Hotel Anca fost Hotel Thasos , Hotel Dana sunt hoteluri din Venus ce au acces gratuit la internet

Care sunt hotelurile ce accepta animale de companie din Venus?

Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Anca fost Hotel Thasos sunt hoteluri din Venus ce accepta animale de companie. Mai multe hoteluri ce accepta animale de companie din Venus.

Care sunt hotelurile cele mai apreciale de familii cu copii Venus?

Hotel Sanda, Hotel Irina fost hotel Skiathos , Hotel Corina, Hotel Anca fost Hotel Thasos sunt hotelurile cele mai apreciate de familii cu copii din Venus. Mai multe hoteluri apreciate de familii cu copii din Venus.